Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't boot Windows after Ubuntu install

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Beans
    1

    Can't boot Windows after Ubuntu install

    Hi,
    how to install ubunt as a dualboot , i have asus s56ca . i hv installed ubuntu but my windows 8 dosn't work.
    Plz help.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Funky Town, AUS
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu

    Re: Can't boot Windows after Ubuntu install

    Post moved to its own thread.

    Welcome to the forums.

    A heads up: please don't hijack threads. Even though you have the same machine as the previous thread your problem is in no way related to the original poster's.

    You have a much better chance of getting help by posting a new thread with a descriptive title and as much relevant info as you can think of. Jumping on someone else's thread gets confusing, dilutes community effort, and is unfair to the original poster (and reduces your chances of getting help).

    You can change the title of this thread if you want by editing the first post, Go Advanced, and change the title. If the system won't let you change it, send me a suggestion and I'll change it for you.
    Cheers and good luck.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Forida
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Can't boot Windows after Ubuntu install

    Other Asus that may be similar?

    [SOLVED] Dual Boot on Asus K55vd SX696H - 8 GB (Solved) EFI
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2151394
    Asus N56VJ-SH71-CD Shows default Windows partitions Post #25 install instructions
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2105622
    ASUS K55A Windows 8 & Ubuntu Some Asus need this boot parameter pci=nomsi
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2088499
    Asus x202e dual boot Win 8 full and Ubuntu post #13
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2092966
    Asus UltraBook - kernel comparisons K56CA
    http://www.phoronix.com/scan.php?pag...tem&px=MTMzOTI
    Asus Zenbook Prime UX31A (UEFI) Blank screen resolved by turning secure boot off, many tests of Boot parameters
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2086054
    install 13.04 on asus ux32a, problems with usb boot - several reports working well no details
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2146440
    Asus x55u UEFI change to BIOS
    http://www.canbike.ca/information-te...-dvd-x55u.html
    For more info on UEFI boot install & repair - Regularly Updated :
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2147295
    Please use Thread Tools above first post to change to [Solved] when/if answered completely.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •