Results 1 to 3 of 3

Thread: No graphics in R device after updating to 13.04

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Beans
    29

    No graphics in R device after updating to 13.04

    Hello
    I have recently did a clean install of Ubuntu 13.04 on my machine (Lenovo Think-pad Edge, 64bit, Intel® Ironlake Mobile graphic, Intel® Core™ i5 CPU M 480 @ 2.67GHz × 4). The R graphic device opens but does not show any graphs. I got a hint in R forums that it might have some thing to do with graphic drives. I can not see additional drivers available to my machine and I wonder whether it is advisable to try and look for different drivers and where to look for them? The driver I have now is: Intel® Ironlake Mobile.
    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,537

    Re: No graphics in R device after updating to 13.04

    The R graphic device opens but does not show any graphs.
    What is an R graphics device?

    I can not see additional drivers available to my machine
    Intel video drivers are open-source and are included in the kernel. They do not show up in this dialog and you already have the best video drivers.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Beans
    29

    Re: No graphics in R device after updating to 13.04

    R device is a window that opens to show graphs when you use R statistical language in it's console.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •