Results 1 to 5 of 5

Thread: Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

 1. #1
  Join Date
  Apr 2013
  Beans
  13

  Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

  Bon dia a tothom!

  Ahir es va lliberar la primera versió de la nova Linkat edu 12.04 que hem realitzat amb molta ilusió els que composem l'equip de desenvolupadors.

  La gran diferencia que hi ha en les versions anteriors es que per primera vegada la base es una Ubuntu 12.04 i amb aquest canvi comença un nou projecte en el que esperem tingui molt bona acollida a la comunitat d'Ubuntaires!

  Podeu informar-vos de tots les característiques que l'implementen en el portal oficial de la Linkat:

  http://linkat.xtec.cat/portal/index....isplay&sid=121

  Espero que tingui una bona acollida i que junts siguem capaços de fer una Distribució educativa de software lliure com Catalunya i els seus ciutadans es mereixen!!!

 2. #2
  Join Date
  Feb 2007
  Location
  L'Hospitalet de Llobregat
  Beans
  2,100
  Distro
  Ubuntu Development Release

  Re: Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

  Excel·lent notícia, ara falta que tothom tingui la valentia de provar coses noves a les escoles i instituts, i de valorar els avantatges de gnu-linux. Per als que col·laborem amb traduccions al català i correccions d'errors, és un orgull saber que la nostra feina serveix per a tenir més eines educatives a Catalunya.

  Enhorabona i endavant amb la vostra feina!
  Catalan Team: Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

 3. #3
  Join Date
  Apr 2013
  Beans
  13

  Re: Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

  Tens tota la rao, pel que fa a nosaltres només podem posar totes les ganes i il·lusió per tal que la Linkat sigui ho millor possible i possar les coses més dificils als que le vulguin descartar. En el conext economic en el que ens trovem no es acceptable que es segueixin pagan les fortunes que es paguen per lliciencies a proveidors de software privatiu.

  Tsanchez

 4. #4
  Join Date
  May 2013
  Beans
  1

  Re: Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

  Enhorabona a l'equip de desenvolupament, ja era hora. Per fi, desprès de tants anys, els administradors d'institut que varem optar, des de la primera versió, pel Debian-Ubuntu, i que varem ser escarni per no instal·lar el Linkat oficial a les nostres escoles, ara podrem gaudir d'un Linkat Ubuntu. Per fi algú ha vist la llum. Torno a dir-ho. Enhorabona i moltes gràcies. Si puc aniré a la presentació.

  Sorruplateadu

 5. #5
  Join Date
  Apr 2013
  Beans
  13

  Re: Llençament de la nova Linkat Edu 12.04

  Hola,

  M'agradaria agraïr als que hi van estar a la presentació de la nova versió de la Linkat. I si algú te algun dute , opinió io quelcom a comentar ho agrairia


  Slts

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •