Results 1 to 5 of 5

Thread: 13.04 Dash bug

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Beans
    2

    13.04 Dash bug

    Hey guys,

    I've been using Ubuntu 12.10 for several months now, and yesterday I upgraded to 13.04. It's working great except for one minor bug that bothers me alot.

    Everytime I open the dash the backround is made up of pixelated green and purple squares instead of the nice clean color it should be. Here is a screenshot.



    Screenshot from 2013-04-26 19:01:57.jpg

    Any ideas of what to do to fix this? The dash is a little slower to start up then usual, but other then that works fine. This is just really annoying. Any ideas how to fix it? I've tried restarting and that doesn't help.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    London, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: 13.04 Dash bug

    Do you have Compiz Configuration Settings Manager installed? If so, open the Ubuntu Unity plug in and make sure that the Dash background is set to #000000. Or set the Dash blur to no blur. See if that has any effect.

    Regards.
    It is a machine. It is more stupid than we are. It will not stop us from doing stupid things.
    Ubuntu user #33,200. Linux user #530,530


  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Beans
    2

    Re: 13.04 Dash bug

    Thank you for your reply.

    That fixed it thanks a lot.

    I guess this thread can be closed?

    Thank you again.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2011
    Beans
    82

    Thumbs up Re: 13.04 Dash bug

    Thnx it was very useful and the dash was opening so slow now it's so fast

  5. #5
    Join Date
    May 2013
    Beans
    25

    Re: 13.04 Dash bug

    Thank you grahammechanical - your suggestion fixed the same issue for me. (Dash was causing my netbook to freeze for up to 5 minutes.)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •