Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: AppIndicators

  1. #11
    Join Date
    Apr 2005
    Beans
    1,377

    Re: AppIndicators

    Still no luck. But I have a black U1 cloud now. Well I have had it since the upgrade but do not remember having it before that. I am wondering if it is a problem with the upgrade. Probably should have done a clean install but is a bit lazy for that.
    Attached Images Attached Images
    ASUS K53S UbuntuGnome 17.04 64-bit
    Two Dell laptops with 16.04

  2. #12
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: AppIndicators

    Quote Originally Posted by foxy123 View Post
    Still no luck. But I have a black U1 cloud now. Well I have had it since the upgrade but do not remember having it before that. I am wondering if it is a problem with the upgrade. Probably should have done a clean install but is a bit lazy for that.
    Get the same issue i cant set the locales : so the temperature is missing & the icon always stay cloudly
    https://bugs.launchpad.net/baltix/+s...er/+bug/821233

  3. #13
    Join Date
    Apr 2005
    Beans
    1,377

    Re: AppIndicators

    actually the indicators are back after the recent update.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •