Results 1 to 4 of 4

Thread: Raring Mar 25 Fails to boot on UEFI System.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Beans
    751
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Raring Mar 25 Fails to boot on UEFI System.

    Hello,

    March 25 daily live image installs fine but no boot entry is being created.

    Thanks.
    Amor cuerdo, no es Amor.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Beans
    525

    Re: Raring Mar 25 Fails to boot on UEFI System.

    This isn't the place to subbmit bugs. Go to the Ubuntu Launchpad site for that.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    London, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Raring Mar 25 Fails to boot on UEFI System.

    March 25 daily live image installs fine but no boot entry is being created.
    Does this problem occur when installing 12.10 or 12.04.2 on the same machine? In other sections of this forum you will see posts about this same problem. Sometimes it Windows that is not in the Grub menu. Sometimes it is Ubuntu. So, is this an issue for Raring Ringtail specifically or is it an issue that often happens when someone tries to install Ubuntu?

    Do the suggested solutions offered in those posts also work for you? The work-a-rounds are often the same for each version of Ubuntu. The same problems have the same solutions.

    Regards.
    It is a machine. It is more stupid than we are. It will not stop us from doing stupid things.
    Ubuntu user #33,200. Linux user #530,530


  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Beans
    751
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: Raring Mar 25 Fails to boot on UEFI System.

    Quote Originally Posted by grahammechanical View Post
    Does this problem occur when installing 12.10 or 12.04.2 on the same machine? In other sections of this forum you will see posts about this same problem. Sometimes it Windows that is not in the Grub menu. Sometimes it is Ubuntu. So, is this an issue for Raring Ringtail specifically or is it an issue that often happens when someone tries to install Ubuntu?

    Do the suggested solutions offered in those posts also work for you? The work-a-rounds are often the same for each version of Ubuntu. The same problems have the same solutions.

    Regards.
    No, 12.10, 12.04.2 and older live images of 13.04 works fine on my system. Since Raring is in development I haven't done much research on the issue.
    Amor cuerdo, no es Amor.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •