Results 1 to 2 of 2

Thread: OpenStack - Horizon Internal Server Error

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Manchester, UK
    Beans
    26
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    OpenStack - Horizon Internal Server Error

    Hello All,

    I am in the process of installing Openstack on Ubuntu Server 12.04 and am up to the final stage to configure the horizon web front end. When I go to http://<myserver>/horizon and log in with my admin account (which is configured in Keystone), I get an Internal Server Error.

    I am not sure where to start troubleshooting this, as their doesn't seem to be an openstack-dashboard error logs. Apache logs also come up blank.

    I did find an article where is talks about /etc/openstack-dashboard/local_settings.py using 'Member' as the default role from keystone. I have created this role to no avail.

    All my nova services are up and showing as healthy:

    Code:
    Binary           Host                                 Zone             Status     State Updated_At
    nova-consoleauth ms-os01                              nova             enabled    :-)   2013-03-13 11:45:18
    nova-cert        ms-os01                              nova             enabled    :-)   2013-03-13 11:45:18
    nova-scheduler   ms-os01                              nova             enabled    :-)   2013-03-13 11:45:14
    nova-compute     ms-os01                              nova             enabled    :-)   2013-03-13 11:45:15
    nova-network     ms-os01                              nova             enabled    :-)   2013-03-13 11:45:15
    Any ideas would be welcome

    Thanks in advance,

    Paul

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    1

    Re: OpenStack - Horizon Internal Server Error

    Hit the same wall trying to bring up openstack on 12.04 AND 12.10 using MASS and JuJu...

    in the node's /var/log/apache2/error.log found this...

    [Sun Mar 17 23:36:34 2013] [notice] Apache/2.2.22 (Ubuntu) mod_wsgi/3.4 Python/2.7.3 configured -- resuming normal operations
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] unable to retrieve service catalog with token
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] Traceback (most recent call last):
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/keystoneclient/v2_0/client.py", line 132, in _extract_service_catalog
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] endpoint_type='adminURL')
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/keystoneclient/service_catalog.py", line 62, in url_for
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] raise exceptions.EndpointNotFound('Endpoint not found.')
    [Mon Mar 18 03:37:52 2013] [error] EndpointNotFound: Endpoint not found.


    http://www.mail-archive.com/openstac.../msg19659.html


    This is apparently an unresolved and long-standing bug... has anyone found a workaround?
    Last edited by Vorteus; March 23rd, 2013 at 07:52 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •