Results 1 to 2 of 2

Thread: Won't boot after install

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    5

    Won't boot after install

    I'm trying to install Ubuntu 11.10. I've got a CD drive and an external USB 1.5TB drive for a hard disk. I go through the install process, create small boot (bootable flag), root and swap partitions on the disk, leaving my data in a big ntfs partition. The install seems to complete fine, but when I reboot, I get "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key". The bios allows me to select the drive as the first bootable device.

    Boot-repair gives me: http://paste.ubuntu.com/1680067/

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Forida
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Won't boot after install

    Almost all of the tools BootInfo uses, found no hard drive at all. Is that the full report?

    One listing did show a swap on sda6. If you have no internal drive then the USB drive may be sda?

    Is BIOS seeing drive?

    Have you unmounted external?
    For more info on UEFI boot install & repair - Regularly Updated :
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2147295
    Please use Thread Tools above first post to change to [Solved] when/if answered completely.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •