Results 1 to 2 of 2

Thread: Dual head, windows don't repaint

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Beans
    11

    Dual head, windows don't repaint

    My videocard is an ATI 6850 latest experimental proprietary drivers are installed (13.8)
    I have 2 monitor attached to it (HDMI, DVI to VGA)
    My desktop manager is gnome

    glxgears
    20888 frames in 5.0 seconds = 4177.494 FPS
    fgl_glxgears
    Using GLX_SGIX_pbuffer
    6826 frames in 5.0 seconds = 1365.200 FPS

    i have over 1000 fps even full screen on each
    When i place a window on the border of the 2 monitor it doesn't repaint as it should on the second. The right screen is repainted every 1-3 seconds.

    this is my xorg.conf
    Code:
    Section "ServerLayout"    Identifier     "Dual Head Layout"
        Screen      0  "myhead0" 1920 0
        Screen      1  "myhead1" 0 0
    EndSection
    
    
    Section "Module"
    #       Load  "dri"
    #    Load  "dri2"
    #    Load  "dbe"
    #    Load  "extmod"
    #    Load  "record"
    #    Load  "glx"
    EndSection
    
    
    Section "Monitor"
        Identifier   "Iiyama"
        Option        "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
        Option        "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
        Option        "DPMS" "true"
        Option        "PreferredMode" "1920x1200"
        Option        "TargetRefresh" "60"
        Option      "Primary" "true"
        Option        "Position" "0 0"
        Option        "Rotate" "normal"
        Option        "Disable" "false"
    EndSection
    
    
    Section "Monitor"
        Identifier   "microstar"
        Option        "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
        Option        "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
        Option        "DPMS" "true"
        Option        "PreferredMode" "1280x1024"
        Option        "TargetRefresh" "60"
        Option        "Position" "1920 0"
        Option      "RightOf" "Iiyama"
        Option        "Rotate" "normal"
        Option        "Disable" "false"
    EndSection
    
    
    Section "Device"
        Identifier  "Radeon6850-0"
        Driver      "fglrx"
        Option        "Monitor-CRT1" "microstar"
        BusID       "PCI:1:0:0"
    #    Screen      0
    EndSection
    
    
    Section "Device"
        Identifier  "Radeon6850-1"
        Driver      "fglrx"
        Option        "Monitor-DFP5" "Iiyama"
        BusID       "PCI:1:0:0"
    #    Screen      1
    EndSection
    
    
    Section "Screen"
        Identifier "myhead0"
        Device     "Radeon6850-0"
        Monitor    "microstar"
        DefaultDepth     24
        SubSection "Display"
            Viewport   0 0
            Depth     24
                Modes     "1920x1200"
    #        Virtual    3120 1200
        EndSubSection
    EndSection
    
    
    Section "Screen"
        Identifier "myhead1"
        Device     "Radeon6850-1"
        Monitor    "Iiyama"
        DefaultDepth     24
        SubSection "Display"
            Viewport   0 0
            Depth     24
            Modes     "1280x1024"
    #        Virtual    3120 1200
        EndSubSection
    EndSection
    I forgot to mention it was working before last wipe but i can't find its xorg.conf anymore.
    Thanks for your replies

    PS
    Screenshots capture the right image that should be seen.
    I can see the mouse moving but i can't see the window while dragging it
    Last edited by skyglow; September 23rd, 2013 at 01:18 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Beans
    11

    Re: Dual head, windows don't repaint

    downgrading driver version fixes the problem
    marking as solved

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •