Hello all,

I am having a AOC 1619 sw touchscreen monitor which is connected to an Ubuntu 12.04 machine. I have installed the TouchKit drivers but still the touch screen is not working. Here is my xorg.conf file -

Code:
# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 295.33  (buildd@zirconium)  Fri Mar 30 13:38:49 UTC 2012

Section "ServerLayout"
    InputDevice "EETI" "SendCoreEvents"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "InputDevice"
    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"
    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "AOC 1619w"
    HorizSync       30.0 - 60.0
    VertRefresh     55.0 - 75.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "nvidia-auto-select +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection


### Touch Configuration Beginning ###
Section "InputDevice"
        Identifier "EETI"
        Driver "egalax"
        Option "Device" "/dev/serio_raw0"
        Option "Parameters" "/var/lib/eeti.param"
        Option "ScreenNo" "0"
EndSection
### Touch Configuration End ###
It works perfectly with the Windows machine. Can anybody help me?