Results 1 to 7 of 7

Thread: Anyone else having issues with firefox on this site

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    0:0:0:0:0:0:0:1
    Beans
    4,718
    Distro
    Xubuntu

    Anyone else having issues with firefox on this site

    i noticed the font style does not show the default font style when replying/making threads and i just noticed the quick replay does not work
    i am using firefox 15, anyone else have this issue
    edit: nrv on the quick replay part
    Last edited by pqwoerituytrueiwoq; September 8th, 2012 at 09:49 PM.
    Laptop: ASUS A54C-NB91 (Storage: WD3200BEKT + MKNSSDCR60GB-DX); Desktop: Custom Build - Images included; rPi Server
    Putting your Networked Printer's scanner software to shame PHP Scanner Server
    I frequently edit my post when I have the last post

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Manchester UK
    Beans
    13,639
    Distro
    Ubuntu

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    Thread moved to Forum Feedback & Help.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    Hidden!

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    I haven't seen any issues using Firefox.


    404

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    15

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    I do not have such problem and I am using Nightly (experimental version of firefox ).

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mine goes to 11
    Beans
    3,753

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    Quote Originally Posted by pqwoerituytrueiwoq View Post
    ...i just noticed the quick replay does not work...
    ..."does not work". Please elaborate.
    Earache, my eye.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2010
    Beans
    Hidden!

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    Quote Originally Posted by Habitual View Post
    ..."does not work". Please elaborate.
    The quick reply block at the bottom of a page only allows text to be added if a quick reply button on a specific post is clicked on first... so if you read a whole page and get to the bottom and see the quick reply feature it would seem to be broken.


    404

  7. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 17.04 Zesty Zapus

    Re: Anyone else having issues with firefox on this site

    Quote Originally Posted by pqwoerituytrueiwoq View Post
    i noticed the font style does not show the default font style when replying/making threads
    Do you mean in the message text box - where you type? I wonder if you've toggled the edit mode with the button (top right of message box), or changed your setting of the message editor interface in UserCP -> Edit Options -> Miscellaneous options. Only the enhanced WYSIWYG editor shows the Ubuntu font in the text box. The standard editor displays a Courier-like font.
    Ubuntu 16.04 Desktop Guide - Ubuntu 14.04 Desktop Guide - Forum Guide to BBCode - Using BBCode code tags - IRC #ubuntuforums

    Member: Not Canonical Team

    Please do not PM me about your forum account unless you have been asked to. The correct place to contact an admin about your account is here.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •