Results 1 to 1 of 1

Thread: Razer Black Widow and Lachesis

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Beans
    6

    Razer Black Widow and Lachesis

    Hello!

    I cannot work out why for the life of me my keyboard and mouse are not working, even as basic input devices never mind the macro keys.

    lsusb:
    Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
    Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
    Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
    Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
    Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
    Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
    Bus 001 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
    Bus 002 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
    Bus 005 Device 002: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio, Ltd Bluetooth Dongle (HCI mode)
    Bus 005 Device 003: ID 1532:0111 Razer USA, Ltd
    Bus 001 Device 003: ID 045e:075d Microsoft Corp. LifeCam Cinema
    Bus 001 Device 004: ID 1532:010e Razer USA, Ltd
    Bus 002 Device 003: ID 192f:0416 Avago Technologies, Pte.

    The devices are showing up, but it doesn't explain or make sense to why they aren't working as they worked on my laptop also running 12.04.

    More information? erm... they are plugged in...the mouse doesn't move the cursor and the keyboard isn't putting any text into any input field. BASICALLY nothing happens even though they are showing up.

    Any help is appreciated.
    Last edited by Nexer; July 31st, 2012 at 11:31 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •