Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Chromium does not display when opened

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    Fareham, UK
    Beans
    1,520
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Chromium does not display when opened

    Sometimes when I open Chromium it does not display anything. I know it opened because it appears in the window list (cinnamon) but I have to click the window list first to minimise it then again to maximise chromium and it will reappear, has anyone experienced anything similar to this (im not sure if it appears in the launcher if you are using unity)

    Regards
    Mark
    Catch me on Freenode - imark

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Fareham, UK
    Beans
    1,520
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Chromium does not display when opened

    Bump anyone?
    Catch me on Freenode - imark

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    11,366

    Re: Chromium does not display when opened

    Could be a bug in Cinnamon? I don't think there's any problem with Chromium, per se.

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Fareham, UK
    Beans
    1,520
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Chromium does not display when opened

    well ill check it by switching to unity for a few days
    Catch me on Freenode - imark

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    11,366

    Re: Chromium does not display when opened

    If the problem persists, you may consider setting up a new profile, at least temporarily. Assuming that Chromium uses the same path as Chrome, with no Chromium process running, you could rename /home/your_name/.config/google-chrome/Default to Default.bak. Then, when you start Chromium, it will create a new Default untainted by cookies, extensions, cache, etc.

  6. #6
    Join Date
    May 2009
    Location
    Fareham, UK
    Beans
    1,520
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Chromium does not display when opened

    my profile is definitely not the problem as this has be ongoing for some time and my profile will have been deleted several times since it first occurred for various reasons
    Catch me on Freenode - imark

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    11,366

    Re: Chromium does not display when opened

    Quote Originally Posted by CaptainMark View Post
    my profile is definitely not the problem as this has be ongoing for some time and my profile will have been deleted several times since it first occurred for various reasons
    Have you enabled any stuff in about:flags?

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Location
    Fareham, UK
    Beans
    1,520
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Chromium does not display when opened

    no none, this does seem to be specific to cinnamon at the moment, its not present in unity i may have to spend a few days with gnome-shell to see if its a bug specific to mutter, and by relation in muffin (cinnamon) as unity does use these packages it would seem probable
    Catch me on Freenode - imark

  9. #9
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    11,366

    Re: Chromium does not display when opened

    Quote Originally Posted by CaptainMark View Post
    ... i may have to spend a few days with gnome-shell ...
    Or just try Xfce.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2008
    Beans
    2

    Re: Chromium does not display when opened

    I have exactly the same problem in Linux Mint 13 (with Cinnamon). My Chromium version is: 18.0.1025.151 (Developer Build 130497 Linux) Built on Ubuntu 12.04, running on LinuxMint 13

    Usually I don't see Chromium at the beginning, but a moment ago it appeared in the upper left corner in the size of a stamp. I could see my start page and some very very small text. After I clicked it in the window list twice (minimize and maximize), it opened properly.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •