Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 63 of 63

Thread: Centrino Wireless-N + WiMAX 6150 recognizes Wifi but doesn't connect

  1. #61
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    India
    Beans
    8,175
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Centrino Wireless-N + WiMAX 6150 recognizes Wifi but doesn't connect

    Quote Originally Posted by jpedromacedosilva View Post
    Hello varunendra,

    I can't thank you enough!!... The workaround works great, and now I have wifi network working on my Asus.
    Sorry for not using 'Code' tags for posting terminal outputs. This was the first time I used the fórum and I was not aware of that.
    Next time I sure use it.
    Once again, thank you for helping me. You guys are the best.

    Best regards
    You're welcome, and no worries about the code tags.

    It seems partly funny and partly embarrassing that I am getting the compliments while the original pioneer of the solution (the dangerous "saw" wielding man, 3 posts above your 1st one ) is probably just smiling at all these 'thankful' comments I'm getting.

    Oh, by the way, thanks for adding your comment at the bug report page. I also hope it was you who added as the 11th user in the "Affect users" list.
    Varun
    Help others by marking threads as [SOLVED], if they are. (See how)
    Wireless Script | Use Code Tags
    Am I not replying your post? This is why.

  2. #62
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    South Carolina, USA
    Beans
    22,517
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Centrino Wireless-N + WiMAX 6150 recognizes Wifi but doesn't connect

    probably just smiling at all these 'thankful' comments I'm getting.
    I am smiling indeed! I am smiling because all those tips and tricks I stole many years ago are now being stolen by a great group of people whose interests are not pride or ego, but getting another happy Ubuntu user up and running!

    Glad it's working!
    Last edited by chili555; November 4th, 2013 at 10:00 PM. Reason: grammar
    "Oh, Ubuntu, you are my favorite Linux-based operating system" --Dr. Sheldon Cooper, Ph.D.

  3. #63
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    5

    Re: Centrino Wireless-N + WiMAX 6150 recognizes Wifi but doesn't connect

    I finished saying "Thank you guys"... And here I was including chili555.
    And this is indeed a great group of people!
    Once again, thanks to both of you for helping me. Finally I am able to run Ubuntu on this latop/netbook without no problems (I just need to tweak the plymouth resolution, because since I installed the ATI proprietary the plymouth is showing in a low resolution, and none of the solutions I found worked).

    Best regards.

    Quote Originally Posted by chili555 View Post
    I am smiling indeed! I am smiling because all those tips and tricks I stole many years ago are now being stolen by a great group of people that whose interests are not pride or ego, but getting another happy Ubuntu user up and running!

    Glad it's working!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •