Results 1 to 4 of 4

Thread: DeVeDe Fails

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Land of Confusion
    Beans
    8,332
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    DeVeDe Fails

    I have had a 75% failure rate with Devede. It takes the full amount of time to create the ISO image, but when it is opened with Movie Player or VLC, there is no menu to to select and start the videos within the image.

    This has recently became a problem and was not an issue with older versions of DeVeDe. I am using the settings in the same manner as I have always used them.

    Has anyone else had these issues and found a work a round or is there another decent application for creating DVD images?
    Attached Images Attached Images
    Thank you for your contributions. "So long and thanks for the fish!"

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: DeVeDe Fails

    I have seen another thread about this somewhere.
    You need to update ffmpeg. I've just tested it out & it seems to do the trick.
    Code:
    sudo add-apt-repository ppa:jon-severinsson/ffmpeg
    Code:
    sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Land of Confusion
    Beans
    8,332
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: DeVeDe Fails

    I will give that a shot. Thanks.
    Thank you for your contributions. "So long and thanks for the fish!"

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Land of Confusion
    Beans
    8,332
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: DeVeDe Fails

    That did the job. Thanks!
    Thank you for your contributions. "So long and thanks for the fish!"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •