Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: Running a web server virtually

  1. #31
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The Shadow Gallery
    Beans
    6,807

    Re: Running a web server virtually

    Quote Originally Posted by OliverHaslam View Post
    There's obviously something wrong with the clone.

    Anything other than clonezilla?
    http://alternativeto.net/software/cl...platform=linux

    i think remastersys may do it aswell but i have never used it.

    I only ever use clonezilla and it works, i am guessing there is something you are doing or not doing along the way.

    peace
    Last edited by haqking; April 4th, 2012 at 05:44 PM.
    Feel Free to Bitcoin Tip: 135Rp4pwwYTHEJ4u8bxKaDQiC91N9LUoV2

    Backtrack - Giving machine guns to monkeys since 2006
    Kali-Linux - Adding a grenade launcher to the machine guns since 2013

  2. #32
    Join Date
    Oct 2009
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Running a web server virtually

    Quote Originally Posted by OliverHaslam View Post
    There's obviously something wrong with the clone.

    Anything other than clonezilla?
    I use clonezilla as well and the drive you want to restore the image to must be at least as big as the source drive.

    Make sure the location the images are stored is mounting correctly - I ran into that problem when trying to clone an image over the network and the box the image was on had problems with the network.

    Are you using SSH or Samba?
    Come to #ubuntuforums! We have cookies! | Basic Ubuntu Security Guide

    Tomorrow's an illusion and yesterday's a dream, today is a solution...

  3. #33
    Join Date
    Mar 2012
    Beans
    112

    Re: Running a web server virtually

    Quote Originally Posted by CharlesA View Post
    I use clonezilla as well and the drive you want to restore the image to must be at least as big as the source drive.

    Make sure the location the images are stored is mounting correctly - I ran into that problem when trying to clone an image over the network and the box the image was on had problems with the network.

    Are you using SSH or Samba?
    Hi,

    I was using SSH, and it was connecting fine.

    In the end I decided to give myself an sql test and just installed a clean version of Ubuntu and set everything up afresh. Just the Time Machine / Apple shares to sort now.

    Cheers, I'd love to know why it wasn't mounting properly.

  4. #34
    Join Date
    Oct 2009
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Running a web server virtually

    Strange. I haven't tried the ssh option, but if you were able to connect ok, and gave it the correct path, it should have been ok.

    Anyhow, glad you got it set up and working.
    Come to #ubuntuforums! We have cookies! | Basic Ubuntu Security Guide

    Tomorrow's an illusion and yesterday's a dream, today is a solution...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •