Results 1 to 3 of 3

Thread: missing colours in flash

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    65
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    missing colours in flash

    Hi All,

    I was wondering whether someone else would have the same issue as I do. It seems that some colour channels are missing when I try to play a flash video in firefox. An example would be that if I want to watch Finding Nemo on youtube, the clownfish is white-blue, instead of white-orange. The still images (the small playlist on the side) are shown in the correct colour. I used the flash-aid to install the flash plugin. When I run it, it grabs http://download.macromedia.com/pub/l..._122011.tar.gz.
    In any case, has anyone experienced something similar? If so, is there a way to fix it?
    Cheers,
    Zoltán

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: missing colours in flash

    I haven't seen such kind of report recently, but here are some threads with similar issues, that might help solving your problem:

    http://www.google.com/search?q=flash...untuforums.org

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    65
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: missing colours in flash

    Hi,

    Thanks for the pointers! I have removed Adobe's flash player, and installed gnash instead. It is OK now.
    Cheers,
    Zoltán

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •