Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

  1. #11
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kerala,India
    Beans
    534
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    No. it is on Desktop. 64-bit nvidia 7300GT card. driver:290.06 . works perfectly fine in Gnome3 fallback.

    possibly a issue with nvidia driver and xorg ?

  2. #12
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rockport, TX
    Beans
    2,295
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    Quote Originally Posted by deepclutch View Post
    No. it is on Desktop. 64-bit nvidia 7300GT card. driver:290.06 . works perfectly fine in Gnome3 fallback.

    possibly a issue with nvidia driver and xorg ?
    Quite possible, I'd drop back to the 285 series & see if the problem goes away. I've run into similar issues before, sometimes the newest isn't the best.

    Try running this in a terminal & see if it helps.

    Code:
    export CLUTTER_VBLANK=none
    If it clears it up add that line to your ~/.profile
    Last edited by cbowman57; November 17th, 2011 at 04:52 PM. Reason: Additional info

  3. #13
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kerala,India
    Beans
    534
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    Actually I have upgraded to the latest available nvidia driver hoping to resolve this issue!

    and Yes. the above variable seems to be helpful with the issue. now, if I zoom in or zoom out images in EOG, it does not get stuck like before.
    In nvidia-settings, I have "sync to vblank" enabled on most options. is that a cause.

    yet, pages are sluggish to load although lot much improved.

    I'll add to ~/.profile and will update this thread after next reboot.
    Last edited by deepclutch; November 17th, 2011 at 04:52 PM.

  4. #14
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rockport, TX
    Beans
    2,295
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    Not certain but I disable the sync to vblank option out of habit & haven't had any problems.

    Hopefully this resolves the problem.

  5. #15
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kerala,India
    Beans
    534
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Post Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    Quote Originally Posted by cbowman57 View Post
    Not certain but I disable the sync to vblank option out of habit & haven't had any problems.

    Hopefully this resolves the problem.
    Not Resolved.
    But, The problem is almost confirmed to be of mutter or clutter the window manager and open gl library .

    I have upgraded mutter to 3.2.x from 3.0 and it has slightly helped(will confirm if it is real or placebo effect).
    Code:
     
    libmutter0:
      Installed: 3.2.1-2
    *** 3.2.1-2 0
            300 http://ftp.debian.org/debian/ unstable/main amd64 Packages
            100 /var/lib/dpkg/status
         3.0.2.1-4 0
            990 http://ftp.debian.org/debian/ testing/main amd64 Packages

  6. #16
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kerala,India
    Beans
    534
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Post Re: Iceweasel(Firefox) rendering problem with Gnome3?

    People facing this issue with image rendering in browser and other applications, Kindly register with http://www.nvnews.net/vbulletin/ and Help the Nvidia developer Hopefully fix this bug ASAP. Nvidia Developer is Listening.
    link:
    http://www.nvnews.net/vbulletin/showpos ... stcount=27

    We may need more people who faces this bug to give more inputs. Note that irrespective of distro this issue is prevalent. be it Ubuntu,Fedora or Debian.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •