Results 1 to 5 of 5

Thread: No dual boot after installing

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Los Alamos, NM
    Beans
    91

    No dual boot after installing

    I've tried twice and same result, i.e. the definition of insanity.

    I have Win7-64 installed and am trying to create a dual boot with Ubuntu 11.10. I let it auto install after telling it to install beside Win7. It appears to install and then reboots (after saying to remove the CD) but only the Windows sign-in windows appears after the reboot.

    This was done of an SSD with 40G of free space for Ubuntu and there appears to be something on the space that was originally free but no dual boot option when it boots.

    ????
    Gigabyte Z97X-UD5H, Intel i7 4770K @4.7Ghz
    -- GSkill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- EVGA GTX680

  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    India
    Beans
    Hidden!

    Re: No dual boot after installing

    hold shift key for grub menu while booting going on and from there you can select ubuntu. I think may be your grub time is zero. install grub customizer (my signature) after installing it click at preference tab and then change the boot time to ten sec.
    Dont miss anything even it is small. one small pin is enough to bring down a man.


  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Los Alamos, NM
    Beans
    91

    Re: No dual boot after installing

    Quote Originally Posted by raja.genupula View Post
    hold shift key for grub menu while booting going on and from there you can select ubuntu. I think may be your grub time is zero. install grub customizer (my signature) after installing it click at preference tab and then change the boot time to ten sec.
    No, didn't enter dual boot. Only Windows login came up.
    Gigabyte Z97X-UD5H, Intel i7 4770K @4.7Ghz
    -- GSkill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- EVGA GTX680

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    India
    Beans
    Hidden!

    Re: No dual boot after installing

    Hi look for grub recovery in my signature ...i am sure that gonna help you to solve the issue.
    Dont miss anything even it is small. one small pin is enough to bring down a man.


  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Los Alamos, NM
    Beans
    91

    Re: No dual boot after installing

    The boot-repair-disk fixed the problem. Now "no network" connection but I'll post that separate.

    Thanks for the help.
    Gigabyte Z97X-UD5H, Intel i7 4770K @4.7Ghz
    -- GSkill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- EVGA GTX680

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •