Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: 10.04.3: grub doesnt install correctly.

  1. #11
    Join Date
    Apr 2005
    Beans
    36

    Re: 10.04.3: grub doesnt install correctly.

    Supergrub doesnt seem to work well with unetbootin, because whatever I select at bootup, im being thrown back to the bootoption screen.

    Also, shouldnt reinstallation solve the problem as well? And for fixing grub I had to chroot already too.

  2. #12
    Join Date
    Apr 2005
    Beans
    36

    Re: 10.04.3: grub doesnt install correctly.

    Weird. My bios has the option to press a key for a bootmenu, which allows you to boot off any attached storage device. By accident I discovered that booting from my ubuntu-drive then did work! Changing teh boot order in the Bios however did not. But as a test I changed the order in the bios anyway, and then reinstalled ubuntu. Voila, it now works again, like it used to.

    Weird, but solved.

  3. #13
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Forida
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: 10.04.3: grub doesnt install correctly.

    Hey, whatever works great.
    For more info on UEFI boot install & repair - Regularly Updated :
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2147295
    Please use Thread Tools above first post to change to [Solved] when/if answered completely.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •