Results 1 to 3 of 3

Thread: Networking Widget fails to enable wireless card.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Beans
    11

    Networking Widget fails to enable wireless card.

    I just upgraded to natty last night, and everything is working fine execpt for the network manager. I can enable and configure the wireless card via bash, but the network manager widget will not manage the wireless card.

    When I first boot up, the "Enable wireless" check box is greyed out. After I enable the card via the terminal, the "Enable wireless" check box becomes ungreyed, but every time I click it, it instiantly unchecks itself. I feel like Currly from the Three Stoogies. Check, uncheck, Check, uncheck. Mmmmph. "Slaps face repeatedly."

    Has anyone one encountered this problem? Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Beans
    81
    Distro
    Kubuntu Jaunty Jackalope (testing)

    Re: Networking Widget fails to enable wireless card.

    I'm having the same problem. I thought this might be a general problem but it look like it is only a KDE related bug.

    This is really anoying and yesterday it worked after a few times of disabeling and enabeling the network but today it wouldn't work at all anymore.

    I would be glad too if somebody had a solution for this

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Beans
    81
    Distro
    Kubuntu Jaunty Jackalope (testing)

    Lightbulb Re: Networking Widget fails to enable wireless card.

    I gues I found something here. I will try it out right now.
    Basicly it say there are some issues with the old plasma-widget-networkmanagement and the new network-manager-kde. Since I upgrade my computer now for quite a few releases there might be some old packages left over. I give it a try.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •