Results 1 to 2 of 2

Thread: After selecting install, blank screen with blinking cursor appears.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Beans
    3

    Unhappy After selecting install, blank screen with blinking cursor appears.

    Hi All,

    1) Burned Ubuntu 10.10 to a disk, When tried to install (Select Install Ubuntu) screen goes blank with dim backlight and a blinking cursor on top. Same thing happens with Try Ubuntu without installing..

    2) Tried on Lenovo T410 and Dell 1330. issue exactly remains the same.

    3) Tried it on a VM Worksation 6.0, "This kernel requires an x86-64 cpu but only detected an i686 error is popping up". So thought its a Ubuntu x32 and x64 bit, compatibility, hence downloading the 64 bit now. Will burn and check it later.

    Brand: Lenovo T410
    Intel(R) Core(TM) i5 CPU M520 @2.40Ghz
    BIOS: A1674IMS Ver 1.0L
    RAM: 4GB
    Video: Intel Graphics Media Accelarator HD
    Current OS: Windows XP - SP3

    Please help.

    Thanks..
    Last edited by rsk_7007; March 12th, 2011 at 02:03 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Philadelphia, PA, USA
    Beans
    2,774
    Distro
    Lubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: After selecting install, blank screen with blinking cursor appears.

    Is this not a duplicate of the thread you created on this issue only 1 hour before you posted this????
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1705183
    Please only create 1 thread per issue. That way everyone who wants to help will literally be on the same page with what is going on.
    Registered Linux User #422464 http://linuxcounter.net/
    Use the search engine that respects your privacy rights: https://startpage.com/

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •