Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: problems with .24

  1. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Oregon
    Beans
    4,433
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: problems with .24

    Works fine on 10.04 and MythTV 0.24
    *Don't PM me directly for support, open a new thread
    *Looking for a MythTV quick start guide?

  2. #12
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    27

    Re: problems with .24

    Got my backend running .24 fine now, sweet as a nut, frontends all work fine no issues with them (couple of revo's 3610)

    However got a new pc for a secondary backend and frontend in the lounge and cannot get the nvidia drivers to install at all, using 10.10 and a g210 nvidia card anyone?


    thanks simon

  3. #13
    Join Date
    Feb 2007
    Beans
    871
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: problems with .24

    Quote Originally Posted by simonnev View Post
    Got my backend running .24 fine now, sweet as a nut, frontends all work fine no issues with them (couple of revo's 3610)

    However got a new pc for a secondary backend and frontend in the lounge and cannot get the nvidia drivers to install at all, using 10.10 and a g210 nvidia card anyone?


    thanks simon
    Using G210 on my system and everything is fine. How are you installing mythtv?

  4. #14
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Neither here nor there
    Beans
    3,290
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: problems with .24

    I too have g210 on one of my systems (using 10.04). What problems are you having? What happens when you try and install nvidia drivers? What version and how are you installing them?
    Linux & MythTV 4 Life
    Running ubuntu on an Atom 330, Atom D525, Turion 64 X2 TL-56, X2 3800, X2 4200, X2 4600, E2180, Core i5 450M, and a Core i7-2600
    My Hardware

  5. #15
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    27

    Re: problems with .24

    hi
    I have been using this repo: sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates

    then i run: sudo apt-get update && sudo apt-get install nvidia-current nvidia-current-modaliases nvidia-settings

    then sudo nvidia-xconfig

    reboot

    drops too shell, never had this problem before

    thanks simon

  6. #16
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Neither here nor there
    Beans
    3,290
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: problems with .24

    Have you looked at

    /var/log/Xorg.0.log

    for clues on what's going wrong?
    Linux & MythTV 4 Life
    Running ubuntu on an Atom 330, Atom D525, Turion 64 X2 TL-56, X2 3800, X2 4200, X2 4600, E2180, Core i5 450M, and a Core i7-2600
    My Hardware

  7. #17
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    27

    Re: problems with .24

    xorg log mentions module not loaded..

    however i feel something is more amiss anybody using a gigabyte mobo GA-M68M-S2P ?

  8. #18
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    27

    Talking Re: problems with .24

    Got it all running at last..
    Only thing is don't actually know what i did different to get the nvidia driver running, I downloaded from Nvidia again and re ran the install but this time it asked to remove Nouveau! which it did then after nvidia-xconfig and a reboot it works

    So now my setup (touch wood) is all running fine on .24

    simon

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •