Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 64

Thread: pppoe configuration

  1. #21
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    auto lo
    iface lo inet loopback

  2. #22
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    INDIA-Kerala
    Beans
    1,604
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: pppoe configuration

    Registered linux user #518022

  3. #23
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    Hello.

    I'm doing it now, I 'll tell you in a minute

    Regards, thanks.

  4. #24
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    I tried the commands on the website you recommended, but it still not working.
    I don't get any error message, it appears to me 'connection established', but i can't load any website.

    I don't know what else should i do :S

    What do you think?

    Thanks

  5. #25
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    INDIA-Kerala
    Beans
    1,604
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: pppoe configuration

    When it says connection established see if you can ping 192.168.1.1
    Registered linux user #518022

  6. #26
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    No, I get the same result

  7. #27
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    INDIA-Kerala
    Beans
    1,604
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: pppoe configuration

    How many PCs do you have?Only one dual boot PC?
    Can you try post #9 once again but with a different IP(instead of 192.168.1.10 try 192.168.1.200 )then see if ping 192.168.1.1 gets reply
    If there is no luck please post the results of
    Code:
    sudo ethtool eth0
    Code:
    lsmod | grep 813
    (Ref post#2 in http://ubuntuforums.org/showthread.p...03#post8826203)
    Last edited by dineshs; January 17th, 2011 at 11:05 AM.
    Registered linux user #518022

  8. #28
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    Hello!

    I only have one dual boot PC via ethernet, and a few PCs via wifi (if we take into account my freinds' pcs)
    I tried changing the Address, but i get the same result:

    Code:
    PING 192.168.1.1 (192.168.1.1) 56(84) bytes of data.
    From 192.168.1.200 icmp_seq=1 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.200 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable
    From 192.168.1.200 icmp_seq=3 Destination Host Unreachable
    
    --- 192.168.1.1 ping statistics ---
    3 packets transmitted, 0 received, +3 errors, 100% packet loss, time 2007ms
    pipe 2
    I had a problem with the command 'ethtool':
    Code:
    The program 'ethtool' is currently not installed.  You can install it by typing:
    sudo apt-get install ethtool
    sudo apt-get install ethtool
    Code:
    Reading package list ... Done
    Building dependency tree
    Reading state information ... Done
    Ethtool package is not available, but another package
    makes reference. This usually means that the package is missing,
    has been obsoleted or is only available from another source.
    Package 'ethtool' has no installation candidate
    (It's a translation)

    So, I used command 'sudo mii-tool eth0', I hope you find it useful :S

    Code:
    eth0: 10 Mbit, full duplex, link ok
    Regards, thank you.

  9. #29
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    INDIA-Kerala
    Beans
    1,604
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: pppoe configuration

    And what about
    Code:
    lsmod | grep 813
    Registered linux user #518022

  10. #30
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Valencia, Spain
    Beans
    41
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: pppoe configuration

    Code:
    8139too                19581  0 
    8139cp                 16934  0 
    mii                     4425  2 8139too,8139cp
    Last edited by adriat; January 17th, 2011 at 05:59 PM.
    Quote me as saying I was mis-quoted.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •