Results 1 to 3 of 3

Thread: External monitor issues

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Beans
    31

    External monitor issues

    Hi

    Please help me with following issue.
    I have connected external monitor to my Laptop. Everything works fine except the monitor goes blank sometimes. ( if I do nothing it turns of saying: "NO signal") If I move the mouse the monitor turns on again. And this repeats several times.

    My video card: Ati Mobility Radeon X1600

    My xorg.conf:

    Section "Device"
    Identifier "Radeon x1600"
    Driver "ati"
    BusID "PCI:1:0:0"
    EndSection

    Section "Monitor"
    Identifier "Belinea"

    EndSection

    Section "Screen"
    Identifier "Default Screen"
    Device "Radeon x1600"
    Monitor "Belinea"
    DefaultDepth 24
    SubSection "Display"
    Depth 24
    Modes "1680x1050"
    EndSubSection
    EndSection

    Section "DRI"
    Mode 0666
    EndSection

    Section "Extensions"
    Option "Composite" "Enable"
    EndSection



    PLease help me set this up right.

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: External monitor issues

    Screensaver?Is it after 15 minutes?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Beans
    31

    Re: External monitor issues

    no. it is not screen saver. it happens when I'm doing something....writing, moving mouse..
    and it happens only sometimes...not regularly. mainly when I start the computer

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •