Results 1 to 5 of 5

Thread: Browsers only showing text

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    3
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Browsers only showing text

    Hi, I have a problem with my web browsers showing only text on some web pages. In the Firefox error console, I see the following errors:
    1. Error: The stylesheet was not loaded because its MIME type, "text/html", is not "text/css".

    2. Bootloader is not defined

    3. BigPipe is not defined.

    Any browser I use has the same sort of results. If I use WindowsXP, however, everything seems to work fine.

    Any help is much appreciated.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by claybo; September 15th, 2010 at 05:53 AM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    India
    Beans
    220
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Smile Re: Browsers only showing text

    Please check if you have the Adobe Flash Player installed correctly.

    Once after that, you may select System >> Administration >> Update manager and then Update the Ubuntu completely and then restart the computer and then check for the issue.

    Let me know if the issue gets resolved.
    If not try with any other browser and check for the issue.
    Knowing UBUNTU better.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    3
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Browsers only showing text

    After reinstalling Flash, some pages that were not working worked fine, while others did not work at all. A few minutes later, it was back to showing only text. No updates are available.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: Browsers only showing text

    Create a new FF user profile and check if the problem persists.

    See Firefox General Troubleshooting Steps tutorial.

    See Fixing a problematic or corrupted profile

  5. #5
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    3
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Browsers only showing text

    Okay, I'm not sure how, but everything seems to be working fine now. Thanks for the help guys.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •