Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE Doesn't work.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Isn't it obvious?
    Beans
    432

    KDE Doesn't work.

    Hi,
    ever since i installed ubuntu 10.04 kde won't load,

    it gets to the blue login screen with the five icons on it, i included a photo because i was not
    able to take a screenshot, and then a black screen with a message about my
    sound card not working,(in reality in works fine!) and if i press the power button it
    gives me a logout screen.

    any help welcome,

    catlover
    Attached Images Attached Images
    AMD Athlon II x4 640 - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - 12GB RAM - XFX ATI Radeon HD 5670 1GB w/21.5" Monitor - Assorted HDDs - Mushkin Enhanced Chronos 120Gb SSD - [ArchLinux - Windows 7 - Mac OS X 10.6.8]
    If all else fails, read the instructions.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Maryland, USA
    Beans
    300
    Distro
    Kubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: KDE Doesn't work.

    What happens if you start KDE in fail-safe mode?

    The driver KDE is using for your sound card may be causing a problem, so it appears to KDE that the sound card isn't working. Or it may be something completely different.
    OpenSUSE: Dell Inspiron 8600 and Gateway GT5678
    MacOS X 10.5.8 PowerBook G4 12"
    Linux user #: 501795

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Isn't it obvious?
    Beans
    432

    Re: KDE Doesn't work.

    ok,

    sorry!

    unrelated question,
    i installed an update and it told me i needed to reboot.
    i said yes and and it shut down and did not reboot, it said something about "Assuming drive cache write through"
    and the screen went black.

    i'm posting this from a livecd.

    thanks,
    catlover


    p.s.

    i don't remember a fail safe mode for kde, just gnome.
    AMD Athlon II x4 640 - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - 12GB RAM - XFX ATI Radeon HD 5670 1GB w/21.5" Monitor - Assorted HDDs - Mushkin Enhanced Chronos 120Gb SSD - [ArchLinux - Windows 7 - Mac OS X 10.6.8]
    If all else fails, read the instructions.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Isn't it obvious?
    Beans
    432

    Re: KDE Doesn't work.

    bump
    AMD Athlon II x4 640 - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - 12GB RAM - XFX ATI Radeon HD 5670 1GB w/21.5" Monitor - Assorted HDDs - Mushkin Enhanced Chronos 120Gb SSD - [ArchLinux - Windows 7 - Mac OS X 10.6.8]
    If all else fails, read the instructions.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •