Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Enemy Territory's: Quake Wars.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denver, Colorado
    Beans
    802
    Distro
    Kubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Enemy Territory's: Quake Wars.

    I was a fan of this game on the Xbox 360 and I heard it will run natively on Linux is there any truth to this and do I need the Windows DVD to run it? I'm willing to go out and buy it I'm not interested in pirating it or anything I was just wondering if it runs well under Linux and if it installs natively or do I need WINE?

    p.s. I won't use WINE so if thats the case let me know.
    KDE SC 4.4

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Tijuana, Mexico
    Beans
    33
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    It does run natively without Wine, check out the info here:

    http://zerowing.idsoftware.com/linux/etqw/

    You need the Windows retail DVD of the game for installation.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Sweden
    Beans
    88
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    The game works great native

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    127.0.0.1
    Beans
    1,403

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    ID software is known for it's willingness to "play nice" in regards to linux and FOSS.
    Do not be afraid to joust a giant just because some people insist on believing in windmills.
    Free Moonbase Commander remake @ http://code.google.com/p/tether

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Denver, Colorado
    Beans
    802
    Distro
    Kubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    Sweet, Great news thanks for the replies gonna go pick it up tomorrow afternoon anyone play on there?
    KDE SC 4.4

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Beans
    1,052

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    Quote Originally Posted by fbnaia View Post
    You need the Windows retail DVD of the game for installation.
    I don't get how the Windows DVD runs native in Linux. Could you explain that to me please? (Does it have the Windows/Linux installations in seperate locations or does it use the same files to install or what else?) Gamespot says it's a good game and when I saw that it's a good game AND it runs on Linux ... that got me a little excited lol.
    Apps for Ubuntu (outdated) ---> http://cid-23a283fc1010a1bb.skydrive...%20Wine|6?uc=1
    Use Mnemosyne to Study for School!

  7. #7
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    USA
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    You have to download an installer which requires the files to be copied from the disc of the Windows version.
    Quote Originally Posted by danny_galaga View Post
    I prefer Call of Duty- World at War. For me there's nothing like gritty WWII action. None of this 'infrared this' and 'satellite that'. Just you, your trusty M1 and a big pair of balls

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Beans
    1,110
    Distro
    Kubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    Quote Originally Posted by -humanaut- View Post
    Sweet, Great news thanks for the replies gonna go pick it up tomorrow afternoon anyone play on there?
    ya i play as propellerhead

  9. #9
    Join Date
    Jan 2012
    Beans
    16

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    I know this thread is really old, but the links provided here dont work anymore...can someone please post a link that works for the installer? Didn´t find anything on the internet if someone can upload it it will be great!! thanks for reading

  10. #10
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Denmark - Scandinavia
    Beans
    19,475
    Distro
    Ubuntu Budgie 20.04 Focal Fossa

    Re: Enemy Territory's: Quake Wars.

    Quote Originally Posted by Darkling1991 View Post
    I know this thread is really old, but the links provided here dont work anymore...can someone please post a link that works for the installer? Didn´t find anything on the internet if someone can upload it it will be great!! thanks for reading
    http://www.shacknews.com/file/24135/...client-15-full
    | AMD Ryzen 1700x 3.4 GHz | ASUS PRIME X370-A | 32 GB 2400 Mhz DDR4 |
    | ASUS Nvidia 1070 8 GB | SSD 250 GB | HDD 1 TB |


    My favourite place of all, is the closet in the hall

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •