Results 1 to 2 of 2

Thread: Detected USB Wi-Fi (WG 111v3) but can't use

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kolkata / India
    Beans
    33
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Detected USB Wi-Fi (WG 111v3) but can't use

    Hi,

    I am using Ubuntu 9.04 with latest updated kernel,Yestarday I purchased a Netgaer WG111v3 USB Adopter (Here is the Product Page).

    When I plug this device it instantly detected but can't browse the internet,Blue Led is also lit up & it also shows up under the System->Administration->Network

    Here is the Screenshot.



    But this Wi-Fi USB dongle flawlessly work under Windows XP after installing the driver from the CD.In windows it can't be detected automatically but in Ubuntu can.

    So my question is,what else I need to perform to get the work done?

    Tried NDIS Wrapper but can't find any .inf file in the driver CD.
    Installed Wi-fi Radar but it can't did anything better.

    Here is screen



    Experts Please Help...Thanks in advance.
    Ubuntu User # 11509

    Registered Linux User #414424

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kolkata / India
    Beans
    33
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Detected USB Wi-Fi (WG 111v3) but can't use

    I am able to get the .inf file for this adapter & also installed the driver via NDIS Wrapper but still can't use the wi-fi.

    here is screen



    Please let me know what is the wrong step I took ?
    Ubuntu User # 11509

    Registered Linux User #414424

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •