Results 1 to 2 of 2

Thread: nvidia dual monitors

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Beans
    2

    nvidia dual monitors

    Hello,

    I finally have the dual-view almost working, but my left monitor is offset by about 180 pixels (I took a screenshot, the darkened portion on the left is the not-viewable part)

    anyway, I'm not sure how to fix it at all. Everything else is correct (I like the menubar thing being on the right/dvi monitor, and the mouse moves properly from screen to screen). The only issue is that the left-most 180 pixels are not viewable, and on the right side of my left (vga) monitor, there's a black bar of also about 180 pixels.

    I've attached the screenshot and below is my xorg.conf file...Thanks in advance for all your help.

    Code:
    # nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
    # nvidia-settings:  version 1.0  (buildd@palmer)  Sun Feb  1 20:21:04 UTC 2009
    
    Section "ServerLayout"
        Identifier     "Default Layout"
        Screen      0  "Screen0" 0 0
        InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
        InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
    EndSection
    
    Section "Module"
        Load           "glx"
    EndSection
    
    Section "ServerFlags"
        Option         "Xinerama" "0"
    EndSection
    
    Section "InputDevice"
        # generated from default
        Identifier     "Keyboard0"
        Driver         "kbd"
    EndSection
    
    Section "InputDevice"
        # generated from default
        Identifier     "Mouse0"
        Driver         "mouse"
        Option         "Protocol" "auto"
        Option         "Device" "/dev/psaux"
        Option         "Emulate3Buttons" "no"
        Option         "ZAxisMapping" "4 5"
    EndSection
    
    Section "Monitor"
        Identifier     "Monitor0"
        VendorName     "Unknown"
        ModelName      "ACI ASUS VW224"
        HorizSync       30.0 - 85.0
        VertRefresh     55.0 - 75.0
        Option         "DPMS"
    EndSection
    
    Section "Device"
        Identifier     "Configured Video Device"
        Driver         "nvidia"
        Option         "NoLogo" "True"
    EndSection
    
    Section "Device"
        Identifier     "Device0"
        Driver         "nvidia"
        VendorName     "NVIDIA Corporation"
        BoardName      "GeForce 8400 GS"
    EndSection
    
    Section "Screen"
        Identifier     "Configured Screen Device"
        Device         "Configured Video Device"
        Monitor        "Monitor0"
        DefaultDepth    24
        SubSection     "Display"
            Virtual     3360 1050
        EndSubSection
    EndSection
    
    Section "Screen"
        Identifier     "Screen0"
        Device         "Device0"
        Monitor        "Monitor0"
        DefaultDepth    24
        Option         "TwinView" "1"
        Option         "metamodes" "CRT: nvidia-auto-select +1680+0, DFP: nvidia-auto-select +0+0"
        SubSection     "Display"
            Depth       24
        EndSubSection
    EndSection
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Beans
    2

    Re: nvidia dual monitors

    bump...please help =)

    [edit] or let me know if you need more information or if my original message was unclear at all [/edit]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •