Results 1 to 4 of 4

Thread: 9.10 Samba stopped working

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    36
    Distro
    Xubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Angry 9.10 Samba stopped working

    I connect to my college Samba share using

    //home.its.college.edu/home

    In 9.04 this worked perfectly.

    In 9.10 I can browse in Nautilus to

    //home.its.college.edu/

    and see HOME, but when I click on it, it says "Failed to mount Windows share". No reason why?
    eh

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    36
    Distro
    Xubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: 9.10 Samba stopped working

    I'm going to give this a single bump, then put "Switch to Debian" on my to-do list
    eh

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Beans
    19

    Re: 9.10 Samba stopped working

    I'm not sure if this will work for you, but try putting smb://home.its.college.edu/home in Nautilus

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    36
    Distro
    Xubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: 9.10 Samba stopped working

    Quote Originally Posted by mongr31 View Post
    I'm not sure if this will work for you, but try putting smb://home.its.college.edu/home in Nautilus
    A slightly different error:

    Error: Failed to mount Windows share
    Please select another viewer and try again.
    eh

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •