Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: [solved] sound over hdmi ubuntu 9.10 nvidia 9300

  1. #31
    Join Date
    May 2009
    Beans
    8

    Re: [solved] sound over hdmi ubuntu 9.10 nvidia 9300

    Quote Originally Posted by as2003 View Post
    OP FTW! Thx.

    This worked for my Zotac Mag HD-ND01 ION & Ubuntu 10.04 LTS. Was labelled 'S/PDIF 1' instead of 'IE958 1' though.
    This worked for me, although as someone else posted, no navigation sounds within XBMC. Only just got general sound working thx to this thread so i will post again once i figure out the navigation sounds.

  2. #32
    Join Date
    May 2009
    Beans
    8

    Re: [solved] sound over hdmi ubuntu 9.10 nvidia 9300

    Quote Originally Posted by bignellrp View Post
    This worked for me, although as someone else posted, no navigation sounds within XBMC. Only just got general sound working thx to this thread so i will post again once i figure out the navigation sounds.

    Fixed,

    Just add this to the top of your .asoundrc file:

    pcm.!default {
    type plug
    slave {
    pcm "hdmi"
    }
    }

  3. #33
    Join Date
    May 2009
    Beans
    8

    Re: [solved] sound over hdmi ubuntu 9.10 nvidia 9300

    Btw, im running xbmc.live.Dharma10.0 which has Ubuntu 10.10 for a backend on my new Zbox HD-ND22

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •