Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Cluj Napoca, Romania
    Beans
    9
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Unhappy Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    I do agree with you about the solution but why does the problem apear again and again?

    For me, I think it's a bug...

  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cali Colombia
    Beans
    24
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Talking Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    thank you very much! worked for me... karmic it's amazing...

  3. #13
    Join Date
    Jan 2009
    Beans
    7
    Distro
    Xubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Quote Originally Posted by ad5 View Post
    Before you downgrade your graphics driver check whether your color balance in Totem is correct!
    Go to: Edit > Preferences then to the display-flag and choose the "Reset to Defaults"-button.
    That worked for me since the color balance was somehow displaced after upgrading to karmic.

    Cheers worked for me too!
    Im using nvidia 185 drivers on a dell m1330 and 64 bit ubuntu

  4. #14
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    2

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Awesome. This solved it for me.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    142
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    The fixed I used after upgrading from 9.04 to 9.10.

    In terminal:
    Code:
    gstreamer-properties
    Select Video tab, then under Output, choose the Plugin drop down menu, and change the value to X window system (No XV)

    I'm not exactly sure what this is, or if it is different than the default settings fix in the end but it worked!

  6. #16
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    1

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Open movie player. Edit>preferences>Display>Reset to Defaults... it works for me too..

  7. #17
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Oxford, England
    Beans
    87
    Distro
    Ubuntu

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Quote Originally Posted by jeraldm View Post
    Open totem movie player and navigate to edit -> preferences -> Display and click on Reset to defaults. No need to restart. This fixed the issue.
    The problem is due to the wrong hue setting.
    THANKS! You rock.

  8. #18
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    13

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    thanks! , work for me too...

  9. #19
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    South Africa
    Beans
    60
    Distro
    Kubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Yeah! Works after kernel update for Lucid too. Thanks!

  10. #20
    Join Date
    Aug 2006
    Beans
    6

    Talking Re: Weird colors on video playback (imac 9,1, karmic 9.10)

    Quote Originally Posted by bcn17 View Post
    The fixed I used after upgrading from 9.04 to 9.10.

    In terminal:
    Code:
    gstreamer-properties
    Select Video tab, then under Output, choose the Plugin drop down menu, and change the value to X window system (No XV)

    I'm not exactly sure what this is, or if it is different than the default settings fix in the end but it worked!
    This worked for me. 10.04 64bit

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •