Results 1 to 5 of 5

Thread: A small issue:

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 6.06

    A small issue:

    I am having slight firefox issues, but I decided not to post it in the support forum because it doesn't really pertain to ubuntu. Since about the time I downloaded the newest firefox (1.5.0.1) I have had trouble seeing text inside the code brackets on the ubuntu forums. For example,
    Code:
    This text
    I cannot see the above text in firefox, but I know it is there because if I copy it and paste it somewhere else it shows up. I can see it in epiphany. It is also strange because epiphany uses the fonts I set for the system, and so does firefox 1.0.0.7 (I think thats the version), but firefox 1.5.0.1 does not. If anyone can help me resolve this annoying issue, it would be great.

    Thanks
    / Intel Pentium 4 3.4 ghz 1024 mb RAM
    \ 6600 GT
    Running Ubuntu Edgy

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    /home/jeremy
    Beans
    723
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: A small issue:

    I am using firefox 1.5.0.1 and can see the text fine, have you tried changing the fonts you set?
    The early bird gets the worm, but the second mouse gets the cheese.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Beans
    10

    Re: A small issue:

    Are you by any chance using a Cairo build and not the main build?

    The Cairo builds have problems with some monospaced fonts.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 6.06

    Re: A small issue:

    Quote Originally Posted by Cap'n Refsmmat
    Are you by any chance using a Cairo build and not the main build?

    The Cairo builds have problems with some monospaced fonts.
    I'm using whatever build downloads with the firefox updater...
    / Intel Pentium 4 3.4 ghz 1024 mb RAM
    \ 6600 GT
    Running Ubuntu Edgy

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 6.06

    Re: A small issue:

    Alright, I just fixed it. What I did was go into the font options and changed the monospace font to something else.

    If anyone ever has this problem, I don't want them to have to go through what I went through (reinstalling firefox...etc.)
    / Intel Pentium 4 3.4 ghz 1024 mb RAM
    \ 6600 GT
    Running Ubuntu Edgy

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •