Results 1 to 2 of 2

Thread: Nook HD does not mount

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    St. Louis, MO
    Beans
    81
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Nook HD does not mount

    Under xfce 4.8 installed on Ubuntu 12.04 64 bit I can not get my Nook HD to mount when I plug it in and it is configured for PTP.
    It works fine in the GNOME classic desktop.

    manual mount with gphotofs works, so it's there.
    I'd like it to mount automatically and pop up thunar when I plug it in as PTP device.

    gvfs is installed, fuse daemon is running, xfce preferences are to not start GNOME services.

    Does anybody have any idea why xfce behaves different from GNOME and how to fix it?

    Apologies in advance, I have also posted this question in the Multimedia forum
    Lutz

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    India
    Beans
    8,149
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nook HD does not mount

    Quote Originally Posted by landersohn View Post
    Apologies in advance, I have also posted this question in the Multimedia forum
    Which is here : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2113267
    (with some additional info)

    Please refrain from posting duplicates as it dilutes community efforts. Feel free to bump your other thread once every 24 hours if it does not get any attention.
    Varun
    Help others by marking threads as [SOLVED], if they are. (See how)
    Wireless Script | Use Code Tags

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •