1. Se pari regjistrohuni ne www.launchpad.net

2. Pastaj behuni pjes e grupit Ubuntu Albanian Translators duke klikuar ne linkun me posht dhe "Join Team"
https://launchpad.net/~ubuntu-l10n-sq

3. Pastaj klikoni ne ket linkun me posht dhe zgjedhni dicka per te perkthyer.
https://translations.launchpad.net/u...aunty/+lang/sq