Results 1 to 2 of 2

Thread: I don't even know where to start... KDevelop

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Beans
    1

    I don't even know where to start... KDevelop

    cd '/home/hudson/C++/helloworldprog/debug/./src' && WANT_AUTOCONF_2_5="1" WANT_AUTOMAKE_1_6="1" LC_MESSAGES="C" LC_CTYPE="C" make -k helloworldprog
    linking helloworldprog (g++)
    ../libtool: line 832: X--tag=CXX: command not found
    ../libtool: line 865: libtool: ignoring unknown tag : command not found
    ../libtool: line 832: X--mode=link: command not found
    ../libtool: line 999: *** Warning: inferring the mode of operation is deprecated.: command not found
    ../libtool: line 1000: *** Future versions of Libtool will require --mode=MODE be specified.: command not found
    gcc: no input files
    gcc: no input files
    gcc: no input files
    gcc: no input files
    ../libtool: line 2237: X-O0: command not found
    ../libtool: line 2237: X-g3: command not found
    ../libtool: line 2406: Xhelloworldprog: command not found
    X: user not authorized to run the X server, aborting.
    ../libtool: line 2418: Xhelloworldprog: command not found
    ../libtool: line 2426: mkdir /.libs: No such file or directory
    mkdir: cannot create directory `/.libs': Permission denied
    make: *** [helloworldprog] Error 1
    *** Exited with status: 2 ***


    Any suggestions are welcome I tried to chown .Xauthority for my user didn't seem to help (I had read something about it in another post). I'll reverse the command. Unless I need it.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Beans
    10

    Re: I don't even know where to start... KDevelop


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •