Pershendetje!
Kam programin handycafe dhe dua ta instaloj ne ubuntu.
e kam instaluar duke perdor wine por nuk me del asnji kompjuter ne handycafe qe ti kontrolloj.
dhe thote qe duhet aktivizuar socet por nuk di si me i aktivizu
ose si tja bej qe te perdor handycafe ne ubuntu?

gjithe te mirat.