Results 1 to 5 of 5

Thread: Voleu que fem la propera festa al vostre poble o ciutat?

Threaded View

 1. #1
  Join Date
  Apr 2007
  Location
  Alt Maresme
  Beans
  2,997

  Question Voleu que fem la propera festa al vostre poble o ciutat?

  Ja hem passat la publicació de la Lucid Lynx (10.04) i ràaaapidament posem les màquines a treballar en direcció a la propera versió: la Maverick Meerkat (10.10).

  Coneixeu o teniu contacte amb alguna escola, associació, grup d'usuaris o qualsevol mena de comunitat que tingui interés en celebrar un esdeveniment de programari lliure, i unes instal·lacions on acollir-nos, per a fer la propera festa de publicació de l'Ubuntu 10.10 (Maverick Meerkat)? Doncs poseu-vos en contacte amb nosaltres i expliqueu-nos quina idea teniu! estem delerosos d'anar a tants llocs diferents com puguem per totes les contrades de parla catalana! encara no hem fet cap festa a les Illes Balears, la Catalunya Nord i l'Alguer, o sigui que sorpreneu-nos i poseu-nos a prova! Si no sou a cap d'aquestes tres zones tampoc tingueu cap dubte en proposar-vos com a llocs candidats


  Podeu trobar-nos a la llista de correu de l'equip, al canal d'IRC #ubuntu-cat, aquí mateix al fòrum o, si així us plau, podeu contactar directament amb mi.
  Last edited by papapep; June 7th, 2010 at 11:18 PM.
  Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •