Results 1 to 4 of 4

Thread: Backtrack 4 problem with arpspoof

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Beans
    2

    Unhappy Backtrack 4 problem with arpspoof

    hi all,
    well i am a moderate nubie to backtrack and i have completed mt CEH training. now implementing it i have a few problems which i like to get solved...

    firstly i am running backtrack on VMware Player ...i am currently working on Man In the Middle Attack...i booted up backtrack and stated fragrouter...then when i start arpspoof it gives an error...my victim IP address is 192.168.1.6 and gateway is 192.168.1.1 ..and the victim operating system which is my guest operating system when i go to network and sharing and see details about my VMWare network adapter the adapter has an IPv4 address but does not have a gateway....

    So my problem is:
    1. Is the VMWare adapter not showing any gateway the problem or is it something like a firewall on vista which is preventing it?

    Please help me with this guys its urgent

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Manchester UK
    Beans
    13,638
    Distro
    Ubuntu

    Re: Backtrack 4 problem with arpspoof

    Thread moved to Other OS/Distro Talk.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Omicron Persei 8
    Beans
    Hidden!

    Re: Backtrack 4 problem with arpspoof

    It may be better to ask your question here.

    http://www.backtrack-linux.org/forums/
    "All right amatuer hour's over. Let me show you why they call me the Velour Fog...."
    .:GitHub:.|.:Dropbox:.

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Beans
    2

    Re: Backtrack 4 problem with arpspoof

    i have already asked there several weeks ago but did not get any reply...plz guys this is important

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •