Results 1 to 6 of 6

Thread: No sound with earphones.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    1

    No sound with earphones.

    Since yesterday I cannot hear anny noise coming from my earphones, but when I unplug them, my speakers do make sound. My parents really don't like loud music . Any help, please? I have a medion, by the way (Yes I know they suck, it's temporary).

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    322

    Re: No sound with earphones.

    Quote Originally Posted by arnev View Post
    Since yesterday I cannot hear anny noise coming from my earphones, but when I unplug them, my speakers do make sound. My parents really don't like loud music . Any help, please? I have a medion, by the way (Yes I know they suck, it's temporary).
    Try clicking on your volume icon in the system tray and select "Sound Settings" then use the dropdown at the bottom to select Headphones. See if that helps.


  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: No sound with earphones.

    Did you update anything in between the earphones working and not working?
    Have you confirmed that the earphone volume is on (per techsupport's post)
    Have you tried checking to make sure they're turned on in alsamixer?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australian in Germany
    Beans
    4,010
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: No sound with earphones.

    Have you checked the earphones themselves to make sure that they are not broken?

    It is also possible that the socket is physically damaged. Was there anything that might have caused mechanical strain on the plug or socket? Those silly little plugs are very susceptible to damage.
    Michael

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    14

    Re: No sound with earphones.

    plug in earphones play some musiz and use mute button in system :3 (i had it too :3)

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: No sound with earphones.

    OK, if your problem is solved, please also mark the thread [SOLVED] using the thread tools in the upper right. Good luck!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •