Results 1 to 3 of 3

Thread: nVidia Driver problem

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Beans
    7

    nVidia Driver problem

    Hey so I just installed 11.04 and got everything up and running. I decided to use update manager which updated my kernel from 2.6.38-8 to 2.6.38-13, now I get stuck with a purple screen when the machine boots up.

    The machine boots fine, I can ssh to it. I figure this issue has something to do with my nVidia 8400GS and the drivers associated with it. I've tried so many things: uninstalling nvidia drivers, installing -current, -173, nouveau. Nothing I do seems to work. Still stuck with a purple screen.

    How can I install nVidia drivers and get my desktop back?

    Thank you
    Last edited by reebzor; March 4th, 2012 at 04:53 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Beans
    7

    Re: nVidia Driver problem

    Ok so a little update, removed all nvidia drivers by
    Code:
    sudo apt-get remove --purge nvidia*
    Then I tried the following:
    nomodeset: doesn't work, locks up at the splash screen with the dots

    failsafeX: also doesn't do anything.

  3. #3
    Join Date
    May 2011
    Beans
    7

    Re: nVidia Driver problem

    Alright well I guess I got it working. I think I forgot the remove my xorg.conf and the old conf was messing it up.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •