Results 1 to 5 of 5

Thread: My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Beans
    9
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Question My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

    I have a VGA CRT monitor and i just purchased a Radeon HD2600 512MB AGP 8x video card. I installed the video card, plugged in the monitor with the adapter on it, and all i get is a blank screen, is there something im missing or does this not work?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    Hidden!

    Re: My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

    first question would be if you can see your bios screen, ensuring a good connection

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Beans
    9
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

    Quote Originally Posted by jerrrys View Post
    first question would be if you can see your bios screen, ensuring a good connection
    No BIOS, nothing at all...

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    Hidden!

    Re: My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

    im assuming that you have video built into nother board. if so pulg monitor into it. now if this gives you a screen to work with, open a terminal and enter lspci and see if the card is being reconized. also heres some reading on drivers...

    http://www.googlubuntu.com/results/?...ch&lang=en#990

    another thought, check to be sure that you have not exceeded your power supply specifications
    Last edited by jerrrys; December 17th, 2009 at 05:19 PM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Beans
    9
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: My CRT monitor, 512MB AGP card, and a VGA->DVI adapter...

    Quote Originally Posted by jerrrys View Post
    im assuming that you have video built into nother board. if so pulg monitor into it. now if this gives you a screen to work with, open a terminal and enter lspci and see if the card is being reconized. also heres some reading on drivers...

    http://www.googlubuntu.com/results/?...ch&lang=en#990

    another thought, check to be sure that you have not exceeded your power supply specifications
    I may have exceeded my power supply. Hmm...maybe i should upgrade...thanks for the help!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •