Search:

Type: Posts; User: DGINSD; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    I switched to the proprietary driver, did it before you posted back, but like I said I don't think that's where the problem lay and it sounds like you don't either. I get the same results regardless....
  2. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    K I changed the network name to all lower case. As far as a wireless connection that had IPv6 enabled, I only had one wifi (regular 802.11?) listed in the Network Manager. There was however a...
  3. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    I was just posting back and as I was posting I got a drop out, so I have 2 runs of your script one before the drop and one after, I named the one before the drop "wireless-info before drop.tar.gz"...
  4. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    Ok I executed those commands, do you want me to re-run the wifi script and re-post the output?

    The last time wifi dropped out, when I restarted network manager the wifi icon never came back on the...
  5. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    Alright got home tonight and had the wireless disconnected here's the new run of the wireless script.
    On a side note I got rid of the Broadcom STA proprietary driver, I get the wifi disconnects no...
  6. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    Ok I finally have some time to work on this issue wireless has been randomly shutting down and I've just been restarting network manager with the command I listed put into a script

    ...
  7. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    I am Running 16.04 all updates have been applied. I don't think its fixed, I just think stopping and restarting NM made it work again, but I'm sure it'll happen again. It seems to have something to...
  8. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    What does the script do?

    I got a connection back by issuing this command to kill network manager

    sudo kill `ps -C NetworkManager -o pid=`

    Then I launched Boot Up Manager right clicked on...
  9. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    So this morning I did some maintenance on my media server, after which I rebooted it, after doing this my wifi onmy laptop no longer has an internet connection. This after working fine for over a...
  10. Replies
    22
    Views
    688

    Re: WiFi loses connection after a day or so

    I actually dug back in some of my older posts and found a solution I employed on an older version of Ubuntu, heres the link for others...
  11. Replies
    22
    Views
    688

    WiFi loses connection after a day or so

    I did a clean install of Ubuntu 16.04 and all wnt well but my wifi connection randomly goes down after a day or so of being fine, only a reboot brings it back. Odd thing when it does go down, the...
  12. Replies
    5
    Views
    597

    Re: ssh/sftp speed on local network

    The older and slower machine is on a 100mb LAN connection the the other on wifi. Again though I'm not asking for instantaneous transfer but it's taking me like 30 min to transfer a 2 gb file seems...
  13. Replies
    5
    Views
    597

    ssh/sftp speed on local network

    I just set up a media server on an old laptop and have been using sftp to transfer the files I create from my main computer to the new server. My SFTP speeds max out at 1.9mb a second on my local...
  14. Replies
    4
    Views
    669

    Re: Security of ssh and dlna

    bab1 thank you for the explanation and link, I thought that article was off, but didn't know enough to know why. I'll do some reading on the link to educate and further put my mind at ease.
    ...
  15. Replies
    4
    Views
    669

    Security of ssh and dlna

    I recently read a post about the dangers of running ssh on a non-standard port, and why it's a bad idea, something I've done since I started using ssh. I have both my boxes running on ports above...
  16. Replies
    9
    Views
    1,294

    [SOLVED] Re: DLNA Server Help Needed

    Since both Plex and media tomb both have their issues with the player in using, I thought as a last ditch effort I'd give minidlna a try, I was discouraged before by its supposed lack of features,...
  17. Replies
    9
    Views
    1,294

    [SOLVED] Re: DLNA Server Help Needed

    That's what i find so odd about my player is it seems to play all my mkv files formatted as said in my original post, Dolby digital and all. The only problem is the player losing connection with the...
  18. Replies
    9
    Views
    1,294

    [SOLVED] Re: DLNA Server Help Needed

    I forgot to mention I'm running the media server on an old laptop, mostly this is an experiment to gain some experience with a mediated and see what works for an eventual permanent desktop install...
  19. Replies
    9
    Views
    1,294

    [SOLVED] DLNA Server Help Needed

    I just installed Lubuntu desktop 14.04.4 LTS on an old Dell Latitude X300 laptop to use as a DLNA server for my video collection. I'll be using my LG BP730 blu-ray players Smart Share function (LG's...
  20. Replies
    10
    Views
    669

    Re: No GUI after uugrade

    Ok another question if I lock the xserver version do I need to do that before or after I install the FGLRX proprietaty driver or does it even matter? Also the package I should be locking is...
  21. Replies
    10
    Views
    669

    Re: No GUI after uugrade

    That'sThat's an interesting idea, it always seemed the issue was caused when the kernel upgraded not the xserver but I could be wrong. How would I go about trying locking the xserver version?
  22. [ubuntu] Re: Odd output when entering commands, causing me a major issue

    I had considered this (you explained it much better than I could) but even now if I run the command sudo apt-get remove --purge fglrx* it will give me that error and it doesn't seem to make a...
  23. Replies
    10
    Views
    669

    Re: No GUI after uugrade

    When I got home, I thought that when trying to upgrade to 14.14.2 I was actually bringing my kernel and xserver up to where 15.04 is so I ran


    sudo run-distribution-upgrade

    this actually...
  24. [ubuntu] Re: Odd output when entering commands, causing me a major issue

    Correct I actually build my graphics module from the AMD site using the instructions here http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Trusty_Installation_Guide#Removing_Catalyst.2Ffglrx I do this because...
  25. Replies
    10
    Views
    669

    Re: No GUI after uugrade

    I was originally on 14.04 and got myself in this mess by using a command to upgrade to 14.14.2 that caused issues with the proprietary graphics drivers (FGLRX) at which point I tried to uninstall...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4