Search:

Type: Posts; Posts From Last Day

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. The threads below have not been updated since your last visit or since forums have been marked read.
  2. [ubuntu] Cannot remove items from full disk

    Started by Heeter, 21 Hours Ago 03:33 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 0
    Last Post: 31 Minutes Ago 12:15 AM
    by LHammonds  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 34 Minutes Ago 12:12 AM
    by TheFu  Go to last post
  3. Word association

    Started by xmastree, November 4th, 2005 10:55 AM
    6736 Pages
    1 2 3 ... 6736
    association, word 25 Attachment(s)
    • Replies: 67,359
    • Views: 2,967,788
    Last Post: 1 Hour Ago 11:45 PM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Cafe Games

  4. [all variants] NVME SSD firmware updates: Linux? WHAT'S THAT? WE ONLEE HAV 4 WINDOZE

    Started by watchpocket, 4 Hours Ago 08:15 PM
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: 1 Hour Ago 11:38 PM
    by watchpocket  Go to last post
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: 1 Hour Ago 11:22 PM
    by ubfan1  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 1 Hour Ago 10:52 PM
    by The Cog  Go to last post
  5. curious - transfer from one drive/ssd

    Started by jgw, 2 Hours Ago 10:41 PM
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Hours Ago 10:41 PM
    by jgw  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. No internet connection

    Started by yoramdavid, 2 Hours Ago 10:27 PM
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Hours Ago 10:27 PM
    by yoramdavid  Go to last post
  7. screen going black

    Started by iconoclastica2, 6 Hours Ago 06:41 PM
    screen black
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: 2 Hours Ago 10:22 PM
    by QIII  Go to last post
  8. [ubuntu] (Impish) Chrome_IOThread issues?

    Started by 3vi1, 2 Weeks Ago 03:04 PM
    chrome_iothread, chromium, impish, nvidia
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: 2 Hours Ago 09:51 PM
    by jeremyhcl  Go to last post
  9. Sticky Thread Sticky: Ubuntu Weekly Newsletter Issue 702

    Started by Bashing-om, 3 Hours Ago 09:18 PM
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 3 Hours Ago 09:18 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  10. [server] LetsEncrypt - SSL certificate is not valid

    Started by clusterix, 11 Hours Ago 01:33 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 0
    Last Post: 3 Hours Ago 08:47 PM
    by LHammonds  Go to last post
  11. [server] Cannot get my Lenovo H520S to boot to Ubuntu Server 20 LTS

    Started by cakebaker67985, 2 Weeks Ago 06:00 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    bios, install, server, ubuntu
    • Replies: 77
    • Views: 0
    Last Post: 4 Hours Ago 08:12 PM
    by MAFoElffen  Go to last post
  12. Tug of war - Community vs Mods - to 200 (or -200)

    Started by CompyTheInsane, September 22nd, 2010 02:30 AM
    10034 Pages
    1 2 3 ... 10034
    -200, 200, mod powah!, tug-o-war 18 Attachment(s)
    • Replies: 100,333
    • Views: 1,735,046
    Last Post: 4 Hours Ago 08:10 PM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    Cafe Games

  13. [ubuntu_studio] but getting after ubuntu studio logo during boot this black screen:

    Started by lsepolis123, 4 Days Ago 05:37 AM
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: 4 Hours Ago 08:09 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  14. [ubuntu] KVM Installation

    Started by dipliko, 7 Hours Ago 05:07 PM
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 5 Hours Ago 07:41 PM
    by ajgreeny  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 5 Hours Ago 07:36 PM
    by Autodave  Go to last post
  15. [SOLVED] I Can't Install Ubuntu Successfully

    Started by squiddykat, 4 Days Ago 11:11 PM
    • Replies: 8
    • Views: 0
    Last Post: 5 Hours Ago 07:33 PM
    by oldfred  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. Local Repository error

    Started by cookiecruncher, 5 Hours Ago 07:19 PM
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 5 Hours Ago 07:19 PM
    by cookiecruncher  Go to last post
  17. [SOLVED] Dragging files to folder does not open that targeted folder (Ubuntu 20.04)

    Started by ramster2, 1 Day Ago 11:17 PM
    folder, ubuntu 20.04
    • Replies: 7
    • Views: 0
    Last Post: 5 Hours Ago 07:04 PM
    by tea for one  Go to last post
  18. Ubuntu sharing issue

    Started by dennnic, 1 Day Ago 06:32 PM
    samba, share, ubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 0
    Last Post: 6 Hours Ago 06:44 PM
    by Morbius1  Go to last post
  19. My ISP says I have 350,000 inodes and I can't find them

    Started by jond14799, 1 Day Ago 05:53 PM
    inodes
    • Replies: 6
    • Views: 0
    Last Post: 6 Hours Ago 06:32 PM
    by jond14799  Go to last post
  20. SNAP install of LibreOffice Writer renders all fonts poorly in Wayland session

    Started by rbmorse, 7 Hours Ago 05:42 PM
    font aritfacts, libreoffice, snap
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 6 Hours Ago 06:26 PM
    by VMC  Go to last post
  21. [SOLVED] Dell XPS Issue (18.04+NVIDIA+XPS 9510)

    Started by klaxmaster, 2 Days Ago 03:23 AM
    desktop 18.04, gui, nvidia, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: 6 Hours Ago 06:21 PM
    by klaxmaster  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [ubuntu] [20.4.2] My system freezes more and more often for no reason

    Started by thealpman, 2 Weeks Ago 07:00 PM
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 6 Hours Ago 06:15 PM
    by Timothy Taylor  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 48
Page 1 of 2 1 2