Search:

Type: Posts; User: bravo sierra echo; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Re: 15.04 Unity Tweak Tool doesn't run on startup

    Bounce?
  2. [ubuntu] 15.04 Unity Tweak Tool doesn't run on startup

    I use Unity Tweak Tool to use the screen edges.

    When I restart my computer nothing happens when I push the mouse pointer into the screen edges, unless I start Unity Tweak Tool, look at the screen...
  3. Replies
    62
    Views
    2,260

    Re: Should upgrading be discouraged?

    In eight years with Ubuntu I've never had an upgrade work properly. And I don't use bleeding edge stuff, no dodgy repos etc. Just tried it again with 15.04 and got the usual result - really buggy...
  4. Replies
    1
    Views
    213

    Newbuntu - first thoughts

    Upgraded to 15.04 today, under KDE.

    Generally fairly painless, everything worked out of the box except for sound and that's down to my hardware (for reasons I can't be bothered to explain, this...
  5. [SOLVED] Re: Slow slideshow screensaver in Oneiric and Precise

    This has done it :)

    I'd forgotten about posting this thread and have just been putting up with it until now but THANK YOU.
  6. Replies
    0
    Views
    189

    [ubuntu] Hardware recommendations please

    Evening all,

    I need to do some work on my Frankenbox, as a few bits of it are falling apart. First order of business is to replace my graphics card, as I'm getting some odd symptoms which suggest...
  7. Replies
    7
    Views
    8,394

    [kubuntu] Re: dolphin preview video thumbnails

    Zombie thread resurrection!

    I've been using mplayerthumbs for ages, with no problem.

    I recently upgraded from Natty to Pangolic, had too many issues (including an inability to get video...
  8. [SOLVED] Slow slideshow screensaver in Oneiric and Precise

    This has been logged as a bug but obviously hasn't been fixed yet. In the meantime, does anyone have a workaround? Maybe a config file I can edit?

    Certain transition effects run ludicrously...
  9. [kubuntu] Re: 12.04 Desktop Settings not being saved

    Thanks for the replies, but I have figured it out!

    The config file is ~/.kde/share/config/plasma-desktoprc. I renamed that, changed the settings and now it keeps them - that file must have been...
  10. [kubuntu] 12.04 Desktop Settings not being saved

    Afternoon all,

    Just done a clean, fresh install of Kubuntu 12.04 and been setting it up the way I like it.

    Just one issue - the Desktop Settings (right-click on the desktop and click desktop...
  11. [kubuntu] Re: USB mouse not working - definitely software issue!

    Well, I don't know what you guys did, but it works now... I haven't changed anything, I had rebooted several times, so no clues whatsoever!

    Thanks for the link Raja but I didn't see anything...
  12. [kubuntu] Re: USB mouse not working - definitely software issue!

    Bumpity bump, as I've fallen off the front page!

    Anyone got any ideas?

    I don't know if the other USB devices are working or not, it's a bit difficult to test without a mouse.
  13. [kubuntu] USB mouse not working - definitely software issue!

    Morning all,

    Kubuntu 11.04, fully updated, Fujitsu-Siemens PC, plenty of RAM, free hard drive space etc. Dual boots with Windows XP.

    All of a sudden, my mouse has stopped working under...
  14. Replies
    4
    Views
    269

    [all variants] Re: Network notwork

    That's done it, thank you very much indeed!
  15. Replies
    4
    Views
    269

    [all variants] Re: Network notwork

    Getting there...

    I can now view my PC from the laptop in the terminal.

    How do I see it in a file manager window on the desktop? I know there's a way because I've done this before but I can't...
  16. Replies
    4
    Views
    269

    [all variants] Network notwork

    I have a modern desktop machine with a large hard drive running Kubuntu 11.04 and an old laptop with not much hard drive space running Lubuntu 11.10. I would like to be able to access files on the...
  17. Replies
    2
    Views
    321

    [other] Re: Failed CPU

    Thanks for the answer. I was also very surprised that the computer boots at all!

    BIOS settings checked, and hyper-threading is on. I hadn't changed anything in the BIOS recently, anyway.
    ...
  18. Replies
    2
    Views
    321

    [other] Failed CPU

    Well, this is a bit of a weird one. My machine used to have twin CPUs, and now it only appears to have one. It's still working fine and in normal desktop use I haven't noticed the difference - I...
  19. [SOLVED] Re: Update problems when returning to Kubuntu 11.04

    I've resolved this, and thought I'd post the solution in case it helps anyone else.

    I tried to find out which update was causing the problem by applying them a few at a time and restarting the...
  20. [SOLVED] Update problems when returning to Kubuntu 11.04

    I tried out 11.10, didn't like it, and re-installed 11.04 from the same CD that I burned at the time.

    No problem with the re-installation, but in the six months since 11.04 came out one of the...
  21. Replies
    8
    Views
    391

    [kubuntu] Re: Gimp/User account issue

    Gimp 2.6, as supplied with Kubuntu. I've never used it, Girlfriend just wants to use it to add watermarks to photos that she puts on her blog.

    Thanks AlphaLexman, that worked. It gives an error...
  22. Replies
    8
    Views
    391

    [kubuntu] Gimp/User account issue

    Kubuntu Natty Narwhal, modern hardware, bit of a Frankenbox.

    Two user accounts on this machine. I've had it for a while, and I've recently added an account for my girlfriend to use.

    No...
  23. Replies
    8
    Views
    368

    [SOLVED] Re: CPUs constantly running at 100%

    Elianto wins the thread!

    Thank you so much.
  24. Replies
    8
    Views
    368

    [SOLVED] Re: CPUs constantly running at 100%

    Bump :)

    Maybe someone can recommend an alternative to System Monitor, which might allow me to see what process is doing this?
  25. Replies
    8
    Views
    368

    [SOLVED] Re: CPUs constantly running at 100%

    Strigi was my first thought too, but suspending file indexing or quitting altogether makes no difference at all :(
Results 1 to 25 of 80
Page 1 of 4 1 2 3 4