Search:

User: hyburn; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [SOLVED] sound issues in VIrtual machine

    Started by hyburn, January 8th, 2010 10:37 AM
    • Replies: 4
    • Views: 713
    Last Post: August 3rd, 2010 12:44 PM
    by becatron  Go to last post
  2. [ubuntu] PUBKEY for vitual box

    Started by hyburn, June 10th, 2010 03:00 AM
    • Replies: 2
    • Views: 403
    Last Post: June 10th, 2010 03:42 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] error loading gnome applets

    Started by hyburn, May 20th, 2010 07:02 AM
    • Replies: 0
    • Views: 280
    Last Post: May 20th, 2010 07:02 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] Lagging GUI/Interface

    Started by hyburn, May 12th, 2010 09:39 PM
    • Replies: 3
    • Views: 408
    Last Post: May 19th, 2010 06:35 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Slow interface

    Started by hyburn, May 12th, 2010 11:26 PM
    • Replies: 0
    • Views: 287
    Last Post: May 12th, 2010 11:26 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] Lag in logging in

    Started by hyburn, May 12th, 2010 06:52 PM
    • Replies: 2
    • Views: 300
    Last Post: May 12th, 2010 09:30 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] how can I check my power consumtion?

    Started by hyburn, March 16th, 2010 01:37 PM
    • Replies: 3
    • Views: 351
    Last Post: March 16th, 2010 02:22 PM
    by aeiah  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] desklets are blurred in my 3d environment

    Started by hyburn, March 13th, 2010 10:17 AM
    • Replies: 1
    • Views: 360
    Last Post: March 13th, 2010 10:21 AM
    by hyburn  Go to last post
  9. [SOLVED] Sound suddenly stopped working

    Started by hyburn, February 24th, 2010 04:07 AM
    • Replies: 1
    • Views: 285
    Last Post: February 24th, 2010 04:12 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [SOLVED] Linux system wont start

    Started by hyburn, February 10th, 2010 09:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 699
    Last Post: February 10th, 2010 02:40 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [SOLVED] port forward firefox

    Started by hyburn, January 22nd, 2010 06:54 PM
    • Replies: 8
    • Views: 4,081
    Last Post: January 23rd, 2010 11:43 PM
    by scottuss  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] converting from AVi to TS

    Started by hyburn, January 22nd, 2010 10:16 PM
    • Replies: 2
    • Views: 829
    Last Post: January 22nd, 2010 10:35 PM
    by davec64  Go to last post
  13. [SOLVED] will this work

    Started by hyburn, January 19th, 2010 10:27 PM
    • Replies: 2
    • Views: 345
    Last Post: January 20th, 2010 01:29 AM
    by steveneddy  Go to last post
  14. [ubuntu] staying in the 3D environment

    Started by hyburn, January 19th, 2010 11:53 AM
    • Replies: 3
    • Views: 474
    Last Post: January 19th, 2010 09:23 PM
    by hyburn  Go to last post
  15. Poll: [SOLVED] public key is not available

    Started by hyburn, January 17th, 2010 07:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,267
    Last Post: January 18th, 2010 04:20 PM
    by hyburn  Go to last post
  16. [SOLVED] error when trying to get a key

    Started by hyburn, January 18th, 2010 03:15 PM
    • Replies: 3
    • Views: 356
    Last Post: January 18th, 2010 04:20 PM
    by Kobalt  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [SOLVED] error when starting sun virtual box

    Started by hyburn, January 16th, 2010 07:47 PM
    • Replies: 9
    • Views: 3,733
    Last Post: January 17th, 2010 07:46 PM
    by hyburn  Go to last post
  18. [ubuntu] only 1 CD mounts

    Started by hyburn, January 10th, 2010 05:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 17
    • Views: 1,178
    Last Post: January 16th, 2010 09:15 PM
    by fouadatmeh  Go to last post
  19. [SOLVED] compiz wont start

    Started by hyburn, January 14th, 2010 01:25 PM
    • Replies: 1
    • Views: 345
    Last Post: January 14th, 2010 01:49 PM
    by hyburn  Go to last post
  20. [SOLVED] newbishness screwed me up

    Started by hyburn, January 14th, 2010 01:12 PM
    • Replies: 0
    • Views: 259
    Last Post: January 14th, 2010 01:12 PM
    by hyburn  Go to last post
  21. [ubuntu] is this possible

    Started by hyburn, January 9th, 2010 11:08 AM
    • Replies: 7
    • Views: 547
    Last Post: January 11th, 2010 09:33 AM
    by SecretCode  Go to last post
  22. [SOLVED] screen flashes while loading apps

    Started by hyburn, January 11th, 2010 12:32 AM
    • Replies: 2
    • Views: 297
    Last Post: January 11th, 2010 01:31 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [ubuntu] limiting bandwidth

    Started by hyburn, January 7th, 2010 12:56 AM
    • Replies: 9
    • Views: 845
    Last Post: January 9th, 2010 05:40 PM
    by Lars Noodén  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [ubuntu] toggling 3d environment

    Started by hyburn, January 9th, 2010 11:33 AM
    • Replies: 0
    • Views: 356
    Last Post: January 9th, 2010 11:33 AM
    by hyburn  Go to last post
  25. [SOLVED] mouse wont capture in VM

    Started by hyburn, January 7th, 2010 08:15 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 908
    Last Post: January 8th, 2010 10:48 AM
    by hyburn  Go to last post
Results 1 to 25 of 50
Page 1 of 2 1 2