Search:

Type: Posts; User: SL666; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    60,278

    [SOLVED] Re: no sound from samsung HDMI/DVI

    That didn't work on my tv - and it's still the latest series i believe.
  2. Replies
    4
    Views
    60,278

    [SOLVED] Re: no sound from samsung HDMI/DVI

    THANKS!

    I had some issued trying to get HDMI sound - only seemed to work at 44100hz? (eg a video played that had that rate had sound - same type of video different rate didn't)

    decided to drop...
  3. Replies
    2,401
    Views
    2,245,096

    Re: HOWTO: Install and use the latest FFmpeg and x264

    At a guess i'd say your ./configure command did not complete successfully.
  4. Replies
    950
    Views
    185,490

    Re: Super PI Ubuntu - How fast is your cpu?

    time pi 1048576 >/dev/null

    real 0m1.339s
    user 0m1.310s
    sys 0m0.010s
  5. Re: Mythbuntu 11.10 EPG Error in 1:1: unexpected end of file

    I have this exact same issue (thanks for your little work around there).

    Ive had Shepherd and Mythtv running fine for about 3 years? and this issue just started randomly a few weeks ago.

    Mines...
  6. Re: Open Random MythVideo file in directory (and subdirectories)

    Hi guys, found this thread while trying to do this myself, just made a quick and dirty that has heaps of limitations - but might be a starting point.


    Basically the premis is, that i use a script...
  7. [SOLVED] Re: Finally: Digital AC-3 surround sound with pulseaudio (aka Surround Sound Awesomen

    BRAR!

    thanks for the



    last update seems to have removed this from my vlc config - mythbox
  8. Replies
    17
    Views
    9,074

    [SOLVED] Re: Problems Using VLC as the Player for MythTV

    While I appreciate your constructive advice :P the internal player falls short of vlc when playing HD content - it is excellent for nearly everything else.
  9. Replies
    17
    Views
    9,074

    [SOLVED] Re: Problems Using VLC as the Player for MythTV

    #! /bin/bash

    temp_val="$1"

    echo $temp_val >> /tmp/vlc_script.log
    temp_val2=${temp_val/"myth://Videos@192.168.x.x:6543/"/"/data/videogroup/video/"}
    echo $temp_val2 >> /tmp/vlc_script.log
    vlc...
  10. Thread: Logitech G110

    by SL666
    Replies
    32
    Views
    26,785

    Re: Logitech G110

    I compiled the latest version of that code (eventually, nothing like having to check the errors to see what else needs to be installed).

    I had the G-keys throwing the F-keys to start with.. so i...
  11. Thread: Logitech G110

    by SL666
    Replies
    32
    Views
    26,785

    Re: Logitech G110

    :( no codes in xev at all. (for G keys)


    firing up g15daemon in debug shows it detecting my G110 ok, but no other issues.. might have to reboot to clean the slate a little (i was running a G15...
  12. Thread: Logitech G110

    by SL666
    Replies
    32
    Views
    26,785

    Re: Logitech G110

    so...

    I had the G-keys giving the same as the F1 keys on my G110, built G15lib and G15daemon from the svn, now the keys don't show up as anything...

    any ideas?
  13. Replies
    5
    Views
    5,030

    [ubuntu] Re: lirc SMK eHome Infrared Receiver Karmic

    Hi All,

    When i was trying to fix my lirc mce issue, this is the thread that kept popping up, so i figure it might be a good place to start trying to figure out why my machine is now fixed.

    As...
  14. Re: Cant play mp4 videos in mythvideo internal player

    I had the storage group error - however my video's are all in the same location (i use lvm) so i wrote a script that i call (instead of vlc) that replaces the storage group name and passes the video...
  15. Re: Cant play mp4 videos in mythvideo internal player

    I switched to vlc for playing most of my HD content.. mkv, mp4 etc - set it up as the alternate player.
  16. Replies
    30
    Views
    79,249

    [SOLVED] Re: Tesseract 3.0 + Ubuntu 10.04 Installation Guide

    I just wanted to say thanks!

    unfortunately for my purposes tesseract doesn't go close to reading what i want :(


    Does anyone have any experience with training it? or any semi-automated tools?
  17. Replies
    950
    Views
    185,490

    Re: Super PI Ubuntu - How fast is your cpu?

    While i was playing around (testing if the i7 turbo boost feature was working) i ran this


    steve@HELL:~$ time pi 1048576 | egrep '.*total$'

    real 0m1.405s
    user 0m1.380s
    sys 0m0.010s
  18. Replies
    17
    Views
    9,074

    [SOLVED] Re: Problems Using VLC as the Player for MythTV

    thread revival -

    I did this a different way - creating a vlc_script.sh grabbing the command line, then substituting the storage group address with the actual physical location of the files.
    ...
  19. Replies
    9
    Views
    2,886

    Re: No /dev/lirc0 Hauppauge HVR-1950 remote

    my remote has worked since 8.04 and has stopped after the last reboot (/dev/lirc0 doesn't exist anymore?) now running 10.04
  20. [SOLVED] Re: 3 Screen Configuration: Left screen problems with nvidia-common and xinerama

    fixed my panel issue with advice from here.

    https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-panel/+question/8152

    basically

    run
    gconf-editor

    explore to apps/panel/toplevels
  21. [SOLVED] Re: 3 Screen Configuration: Left screen problems with nvidia-common and xinerama

    I also have this issue.. but rearranging the physical monitors in the fashion has worked.

    however... Now i have my panels on my left most monitor, any idea how to get them to the middle monitor?
  22. Replies
    28
    Views
    1,726

    [mythbuntu] Re: Sound issues after upgrade

    good news bad news.

    so - i have mythbuntu 64bit re-installed, and have not had the sound issue (although between the kernel updates i may have had... noticed some peculiarity, but not tested)
    ...
  23. Replies
    28
    Views
    1,726

    [mythbuntu] Re: Sound issues after upgrade

    OMFG!

    I have 5.1 surround, unbroken, undelayed.

    I did two things - i unplugged the spdif feed to the video card (which shouldn't have done anything - but i thought i would mention it here)
    ...
  24. Replies
    28
    Views
    1,726

    [mythbuntu] Re: Sound issues after upgrade

    oh, and for some reason vnc doesn't work properly since this rebuild..

    1. it asks for someone to unlock the default keyring before i can connect.
    2. it does not refresh the screen after that.
  25. Replies
    28
    Views
    1,726

    [mythbuntu] Re: Sound issues after upgrade

    So, after loading clonezilla ready clone this partition before messing with it.. i went and messed with it... and i now have the problem.

    I installed the medibuntu repository.

    even with...
Results 1 to 25 of 63
Page 1 of 3 1 2 3