Search:

User: wweeks; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Wubi install won't boot

    Started by wweeks, December 29th, 2011 05:40 PM
    jolicloud, windows, wubi
    • Replies: 1
    • Views: 898
    Last Post: December 29th, 2011 06:09 PM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [SOLVED] Stops during boot and install

    Started by wweeks, May 12th, 2010 03:45 AM
    10.04, 9.10, boot, ubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 2,529
    Last Post: October 16th, 2011 11:04 AM
    by sriramoman  Go to last post
  3. Poll: PurpleOS

    Started by wweeks, May 10th, 2011 04:10 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Replies: 50
    • Views: 1,897
    Last Post: May 25th, 2011 03:27 AM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    Any Other OS

  4. [SOLVED] Adjust the size of partition

    Started by wweeks, May 6th, 2011 06:04 PM
    harddrive, kde, partition
    • Replies: 4
    • Views: 318
    Last Post: May 6th, 2011 11:09 PM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Create ISO of just the contents of a hard drive

    Started by wweeks, May 5th, 2011 11:03 PM
    dd a hard drive, file, iso, linux, partition
    • Replies: 2
    • Views: 641
    Last Post: May 6th, 2011 12:09 AM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [SOLVED] WiFi dissappears on wake from sleep

    Started by wweeks, March 16th, 2011 08:08 PM
    ibook, ppc, sleep, wifi
    • Replies: 9
    • Views: 1,303
    Last Post: April 17th, 2011 10:26 PM
    by BitSar  Go to last post
  7. [SOLVED] Ubuntu boots to a black screen

    Started by wweeks, March 21st, 2010 02:16 AM
    black screen, boot
    • Replies: 7
    • Views: 1,206
    Last Post: April 11th, 2011 08:33 PM
    by wweeks  Go to last post
  8. [SOLVED] Can someone identify my hard drive?

    Started by wweeks, April 3rd, 2011 03:08 AM
    ata, harddrive, sata
    • Replies: 4
    • Views: 726
    Last Post: April 3rd, 2011 04:05 PM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [ubuntu] No CD/DVD

    Started by wweeks, March 22nd, 2011 12:07 AM
    • Replies: 0
    • Views: 222
    Last Post: March 22nd, 2011 12:07 AM
    by wweeks  Go to last post
  10. [ubuntu] My built in speakers don't work

    Started by wweeks, March 19th, 2011 08:56 PM
    10.10, speakers sound not woking, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 301
    Last Post: March 19th, 2011 08:56 PM
    by wweeks  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [SOLVED] Battery always shown as charging

    Started by wweeks, March 12th, 2011 12:41 AM
    battery, charging, powerpc
    • Replies: 7
    • Views: 1,156
    Last Post: March 17th, 2011 11:17 AM
    by rsavage  Go to last post
  12. [ubuntu] No splash

    Started by wweeks, March 16th, 2011 01:49 AM
    10.10, boot, ppc, splash
    • Replies: 0
    • Views: 291
    Last Post: March 16th, 2011 01:49 AM
    by wweeks  Go to last post
  13. [SOLVED] Compaq iPaq boots in to LiveCD but somethings wrong with Gnome

    Started by wweeks, March 2nd, 2011 05:36 PM
    10.10 32 bit, compaq, gnome
    • Replies: 2
    • Views: 739
    Last Post: March 12th, 2011 04:20 AM
    by wweeks  Go to last post
  14. [SOLVED] Kubuntu doesn't display properly

    Started by wweeks, February 26th, 2011 11:26 PM
    2 Pages
    1 2
    apple, ibook, kubuntu, powerpc
    • Replies: 18
    • Views: 1,985
    Last Post: March 3rd, 2011 07:41 PM
    by wweeks  Go to last post
Results 1 to 14 of 16