Search:

Type: Posts; User: DestroyMicroshaft; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: Phantom - Guild Wars no longer shows up, but is running.

    I had this same issue in Slackware 12.1, using Xfce. I solved it by reinstalling the game. I've since made a backup of the fully downloaded game on a external hdd.

    GL.
  2. Replies
    40
    Views
    3,778

    Re: Ubuntu is for NOOBS!

    Good point.
  3. Replies
    40
    Views
    3,778

    Re: Ubuntu is for NOOBS!

    I agree, Ubuntu is without a doubt noob friendly, but to say Ubuntu is only for noobs is messed up. Stop inter-distro hate lol.
  4. Replies
    40
    Views
    3,778

    Re: Ubuntu is for NOOBS!

    Im sorry did I offend you? :biggrin:
  5. Replies
    40
    Views
    3,778

    Ubuntu is for NOOBS!

    This is something I hear all the time, and I find it annoying! Every irc channel I go to, every forum and message board, I don't get it. Whats the problem with Ubuntu, it Debian with up to date...
  6. [ubuntu] Re: Cannot view youtube videos on firefox

    Try the flash non free in synaptic.
  7. [ubuntu] Re: [SOLVED] after todays update, no desktop only a white screen after logging in

    This did not solve the problem for me, restricted modules 17 was already installed on my machine, so I reinstalled them, and same thing, white screen on login. Any other ideas?
  8. Replies
    8
    Views
    719

    [ubuntu] Re: Select default media player

    Yeah, that doesnt work, the only thing I can do is slect do nothing, ask what to do, and open folder, doenst let me pick a default player.
  9. Replies
    8
    Views
    719

    [ubuntu] Select default media player

    Is there a way to select my default media player? See when I insert a dvd, I want mplayer to open up automatically not totem or movie player or whatever, cause they dont work right.

    thanks
  10. [ubuntu] Re: after todays update, no desktop only a white screen after logging in

    If I shut of compiz in 16 and then boot into 17, I log in no problem, but when I try to enable compiz from inside 17 I get a white screen while logged in.
  11. [ubuntu] Re: after todays update, no desktop only a white screen after logging in

    Ok so I woke up to this issue as well. Ive tried about everything I can think of but I get nothing. So until there is some resolution to this im sticking with the old kernel. I was using the catalyst...
  12. Replies
    4
    Views
    249

    [ubuntu] Re: Static Ip

    Resetting my router to factory settings did it, thanx everyone!
  13. Replies
    4
    Views
    249

    [ubuntu] Re: Static Ip

    Hey thanks for a quick reply. I select static ip, i put in
    ip address 192.168.1.140
    subnet mask 255.255.255.0
    default gateway 192.168.1.1
    and I get nothing.
  14. Replies
    4
    Views
    249

    [ubuntu] Static Ip

    Can someone tell me in simple terms how to set up a static ip address in ubuntu using the networking tool in system>>administration>>network?
    Ive looked everywhere and i dont know what im doing...
  15. [ubuntu] Re: Host Website with Ubuntu Server 8.04

    Hey thanks for your help, lot of great stuff there I think it'll really help me out.
  16. [ubuntu] Host Website with Ubuntu Server 8.04

    Hello folks I've got some questions, and I hope someone can help me out a little. (and I think Im posting this in the right place :)

    I want to host my own website off a server I intend on slaping...
  17. Replies
    9
    Views
    782

    [other] Re: DeVeDe preview issue

    Ok I solved the problem, and Im going to post the solution, incase someone else has this problem. All I did was change the default video out driver in mplayer.conf to xll, and bam video preview in...
  18. Replies
    9
    Views
    782

    [other] Re: DeVeDe preview issue

    Sorry bout the double post, but mplayer has always worked on my pc, this is the fourth Ubuntu version, and only on this one am I having the problem.
  19. Replies
    9
    Views
    782

    [other] Re: DeVeDe preview issue

    I just tried two movies, one in avi, and one in mp4 format, and neither of the videos started, I got a message that says fatal error error opening/initializing the selected video_out (-vo) device....
  20. Replies
    9
    Views
    782

    [other] DeVeDe preview issue

    Ok heres the problem, I use devede regularly, I just put a fresh install of hardy on my pc, and when I go to preview a movie before I make it mplayer doesnt start to actually the movie. I can here...
  21. Replies
    8
    Views
    2,436

    Re: Eve won't launch.

    Ive tried this every way I can, win installer with wine and cedega, cedega wrapper, all sorts of arguments and nothing, same thing happens every time, starts up shows the splash screen, and goes...
  22. Replies
    8
    Views
    2,436

    Re: Eve won't launch.

    This is the output after I installed the client.



    Not sure what the issue is here, cant get it to work any way I try.
  23. Replies
    19
    Views
    11,509

    Re: virtualbox-gutsy-usb?

    thanx all works great
  24. Replies
    19
    Views
    11,509

    Re: virtualbox-gutsy-usb?

    thank you, i didnt notice! :guitar:
  25. Replies
    19
    Views
    11,509

    virtualbox-gutsy-usb?

    Heres the problem, Im using xp in a virtual machine, I want xp to see my usb hard drive, Ive read the guides and what not floating around in here, but they all say to go to the usb settings in the...
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2